Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
глумица

Јутарња рутина холивудске зведзе: Ево шта ради Џенифер Анистон кад устане

Јутарња рутина Џенифер Анистон је изузетно занимљива.

1639407165_f651c8c19f5c634ec4bcbff0fbf67cf2b45c6d40.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Џенифер је недавно за часопис Пеопле признала да је морала да крене на терапију како би се изборила с медијским притиском. Глумица је била уморна од свих нагађања о њеном приватном животу: „Понекад не можеш спречити родбину или људе око себе да те питају хоћеш ли добити дете или да ли ћеш се венчати (…) Колико ће им година бити потребно да престану с тим глупостима?ˮ, питала се.

Јутарња рутина Џенифер Анистон

Но, са годинама је дошло и искуство, а са 52 већ је научила да се удаљи од светла рефлектора. Заправо, има формулу која је обично не изневери када је у питању добар почетак дана. Глумица следи једноставну јутарњу рутину коју је детаљно описала у изјави за Е!, где је изнела редослед активности које практикује чим отвори очи. Реч је о четири једноставна корака која и вама могу помоћи да останете срећни и мотивисани.

Прочитајте још: Ова жена понела је титулу најлепше: Одржан избор за Мис света 2021. године (ВИДЕО)

Медитација и писање дневника

Прво што учини је улазак у зен мод. „Медитација је нешто што радим без размишљања”, каже. “Пишем и дневник, а дан када не могу је као изгубљенˮ. Док већина нас кад отвори очи прво узме телефон, Џенифер Анистон одлучила је да не следи то правило. Медитација и записивање мисли у бележницу је типична за Тхе Биллион Доллар Морнинг Роутине, ону која предлаже непогрешиве трикове како бисте били успешни током дана. Нешто што олимпијска гимнастичарка Симон Бајлс такође тврди да ради сваки дан, како јој је препоручила терапеуткиња за смиривање живаца и тескобе пре такмичења.

Шоља кафе уз колаген у праху

Ово је ритуал који негује годинама, али сада још више, будући да ради за бренд колагена Витал Протеинс. „Мој ритуал је обично: кафа па медитација или медитација па кафа, редослед је различитˮ, каже.

Шетња са псима

Џен је власница три пса, који се зову Клајд, Софи и Лорд Честерфилд. Последњи од њих је штене које је недавно удомила – па је један од њених јутарњих задатака да их изведе у шетњу и ујутро им послужи доручак. То је нешто што не пропушта.

Прочитајте још: Џулија Робертс оставила вереника три дана пред венчање: Буран љубавни живот славне глумице

Избегавање екрана

Нешто чему сви тежимо – не дирати телефон у раним јутарњим сатима. Лакше је рећи него учинити, али то је навика коју је Џенифер Анистон успела да усвоји. Прескочите телефоне, електронску пошту, дописивање и друштвене мреже. „Покушавам да не гледам ништа од тога сат или сат и по”, објашњава. „Топло препоручујем да пробате недељу дана, нећете веровати колику разлику правиˮ.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas