Oglas
· · Komentari: 0

Džulija Roberts ostavila verenika tri dana pred venčanje: Buran ljubavni život slavne glumice!

Slavna glumica odlučila je da ipak otkaže venčanje

1635487974_dyulija.jpg
Foto: EPA
Oglas

Džulija Roberts napunila je 54. godine, ali i dalje važi za jednu od najlepših žena na svetu, koja je čak pet puta ponela ovu prestižnu titulu.

Pročitajte još: "Nosim pepeo sina gde god da krenem": Krisi Tajgen ne može da se oporavi od gubitka bebe, pa radi NEZAMISLIVE stvari

O njenoj bogatoj glumačkoj karijeri, moglo bi da se priča danima, ima tri Zlatna globisa, osvojila je Oskara za najbolju žensku ulogu u filmu "erin Brokovič", ali što se tiče ljubavnog životam bio je veoma buran i turbulentan.

Bila je u vezi sa čak nekoliko svojih kolega, među kojima su, Džejson Patrik, Lijam Nison, Kiefer Šaterlend, Dilan MekDeromt i Metju Peri.

Verenika ostavila tri dana pred venčanje

S Keiferom je kratko bila i verena, a samo tri dana pred venčanje 1991. godine odlučila je da otkaže venčanje, jer nije mogla ipak da podnese toliku različitost među njima. Dve godine kasnije, udala se za Lajla Loveta,sa kojim je provela samo dve godine u braku.

Pročitajte još: Nakon razvoda ponovo srećna i zaljubljena: Višnja iz IGRE SUDBINE u vezi sa 10 godina starijim partnerom (FOTO)

Danas je u srećnom braku sa snimateljem Danielom Moderom  sa kojim ima  16-godišnje blizance - ćerku Hezel i sina Finaeusa, kao i 14-godišnjeg sina Henrija. Nedavno su proslavili 19. godišnju braka.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas