Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДА 2021.

Како да носите САКО овог ПРОЛЕЋА: 3 комбинације у којима ћете изгледати БЕСПРЕКОРНО! (ФОТО)

Класичан комад добио је своја нова издања.

1618899264_sako.JPG
Фото: Принтсцреен/Инстаграм/тyлyнннгуyен
Oglas

Сако је давно изашао из пословних оквира и постао саставни део уличне моде. Готово да нема трендсетерке која овај комад не комбинује на најразличитије начине, од дневних до вечерњих комбинација.

Ако сте међу онима које овај комад и даље подсећа на строгоћу система, онда дефинитивно нисте испратили нове кројеве, боје и материјале који га красе и издвајају.

Оверсајз остаје фаворит, и то онај са нараменицама, док је струкирани сако пасе. Важно је да буде ефектан како би читаву комбинацију подигао на виши ниво.

Представљамо вам 3 необична предлога за ношење сакоа.

1. Сако као јакна

Оно што је годинама била црна бајкерска јакна, сада је оверсизе сако. Чим температура достигне 20 степени Целзијуса, уобличите своју јеанс - бела мајица, или било коју другу комбинацију кожним сакоом, који осим што је много више стyлисх од класичне јакне, лаганији је и практичнији за променљиво време.

2. Сако уз тренерку

Када смо први пут видели како сако пада преко широке тренерке и гломазних патика - били смо шокирани. Месецима касније, морамо да признамо да нам се овај тренд допада, јер се потпуно слажемо (и залажемо) да мода треба да буде удобна и у складу са потребама модерног друштва. 

3. Сако као хаљина

Иако ћете испрва помислити да је овај тренд резервисан за високе жене, дугих ногу, истина је да уз праву дужину сако-хаљине можете да изгледате добро, ма какву фигуру имали. С обзиром на то да је у овој варијанти сако једини комад, одаберите онај несвакидашњег кроја и дизајна, и додајте детаље за додатни шик ефекат.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas