Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како да се нашминкате за ПЛАЖУ? Савети који ће вам помоћи да изгледате лепше, а задржите природан изглед

Изгледаћете лепо и привлачно, а нико неће приметити да сте нашминкани

1658135259_Foto-Pixabay-Pexels.jpg
Oglas

Када кренете на одмор, обично ни не помишљате да ће вам шминка за плажу бити потребна. То је време када се лице одмара и када је у првом плану природни изглед. Међутим, уколико желите да изгледате сређено и атрактивно чак и док се сунчате, ови савети ће вам помоћи у томе. 

Нема ништа лоше у томе што преферирате шминку на плажи. Битно је само да не претерате. Ваш изглед треба да остане природан, а шминком само треба да нагласите неке делове и покријете друге. Никаква драстична промена не долази у обзир.

Најбитнији је заштитни фактор. Штетни УВ зраци вам могу упропастити лице, и учинити да оно остари пре времена. Пре било какве шминке намажите крему са заштитним фактором. Након тога, лице је спремно за остале препарате. 

Прочитајте још: Трик са маслиновим уљем за ПРЕПЛАНУЛУ БОЈУ: На овај начин бронзани тен ће се одржати месецима

Што се тиче пудера, класичан пудер који користите за вечерње варијанте или одлазак за посао, није погодан у овом случају. Довољно је да нанесете мало водоотпорног коректора на места која желите да покријете.

Коришћење течних, водоотпорних бронзера може учинити да изгледате преплануло, чак и ако још увек нисте стигли да поцрните. Светлуцави ефекат ће оставити утисак свежине, а уколико га пажљиво утрљате на спољашње и унутрашње делове бутина изгледаћете мршавије. Мали трик који ће женама значити много.

Уколико не волиоте да напуштате кућу без кармина, можете користити водоотпорне балзаме за усне са заштитним фактором. На овај начин ћете спојити лепо и корисно. Они ће заштитити и неговати ваше усне, а можете их купити у разним бојама, па тако изаберите боју коју иначе волите. Гледајте да не одступате много од нежних, беж нијанси, јер ће оне изгледати природније.

Водоотпорна маскара ће вам свакако бити од помоћи. Трепавице ће изгледати гушће и дуже, а ово је посебно корисно за особе које имају ретке и кратке трепавице које се без маскаре ни не виде.

Што се тиче шминкања очију, оно није пожељно. Сенке неће изгледати природно на вама. Можете користити водоотпорни ајлајнер који ћете нанети само на горњи капак. Пратите линију трепавица и немојте да извлачити превише.

Када су обрве у питању, многе жене се не осећају добро уколико их нису нагласиле. Можете их нашминкати као што то инче радите, а затим их фиксирати гелом за обрве, како оне не би нестале чим уђете у воду.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas