Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТО

Како одабрати идеалан КУПАЋИ према вашој ГРАЂИ тела (ВИДЕО)

Увек имајте на уму, да купаћи бирате на основу своје грађе, а не тренда.

1619783393_7b64a196f9307363de525caada75024f35b033d2.jpg
Фото:Депозит
Oglas

Стиже лето и све су прилике да ће се границе према егзотичним дестинацијама отворити, пе ћемо моћи да уживамо у лепотама мора, плаже и сунца.

Све што нам треба је позитивна мисао и добар купаћи, зато вам дајемо савете, који купаћи одговара којој грађи тела. 

Уз одабир праве боје и кроја свако може да изгледа савршено на плажи или базену.

Постоји неколико типова грађе тела и свакој од њих одговара различити модел купћег костима.

1. Крушкаст облик тела

Жене овакве грађе имају шире бокове него рамена. За њих су идеални класични модели, што једноставнији. Најбољи горњи делови су они који се везују око врата, јер такав начин везивања визуелно шири рамена. Одличан избор су горњи делови са корпама, тракицама и детаљима на деколтеу.

Девојке с јачим боковима треба да бирају већи доњи део у тамнијим бојама. Доњи део купаћег, треба да буде мало дубљи, а нећете погрешити ни уколико се одлучите за шортс. Овом типу одговарају и једноделни и дводелни модели, али пожељнији су дводелни, поготово кад је горњи део прекривен шарама.

2. Јабука

Жене које имају овај тип грађе имају веће груди и шира рамена, а уже кукове, слабо изражен струк и танке ноге. Ако спадате у ову групу, треба да бирате костиме који су ојачани у горњем делу. Избегавајте купаће костиме са В изразом и мале бикини гаћице. Тело у облику јабуке подразумева већи стомак, па нећете погрешити ако купите једноделни купаћи костим с посебним детаљима који се налазе у делу стомака. 

Прочитајте и:

Купаћи костими за лето 2021! Овакви су увек у моди и свима добро стоје (ВИДЕО)

Сања Маринковић одушевила изгледом: Понела КУПАЋИ који се најављује као летњи хит (ФОТО)

3. Пешчани сат

Девојке са грађом пешчаног сата имају узак струк и истакнуте облине како у грудима тако и боковима. За овакав облик неопходан је купаћи костим који ће попунити недостатке, а облине држати на свом месту. Идеалан је одабир дводелног купаћег костима – горњи део у облику троуглића, а доњи са везивањем на боковима.

Али ако су ипак груди више истакнуте, горњи део би требао бити у тамнијим бојама и наравно, додатно учвршћен. Препорука су једноделни купаћи костими. Они одлично стоје женама с облинама јер прекривају недостатке, а визуално издужују ноге. 

Идеалан је онај купаћи костим који је удобан и практичан.

4. Мале груди

Поготово кад је величина груди у питању, прикладан купаћи костим чини чуда. Он може визуално повећати груди, али их и смањити. Најбољи избор за жене с малим грудима јесу дводелни купаћи костими јаких и упадљивих боја. Такође, одличан избор је да горњи део буде додатно украшен наборима, цветићима, необичним геометријским облицима, разним пругама и шарама. Неизоставни су они модели чији је горњи део постављен и има пусх уп ефект. Избегавајте једнобојне непостављене троуглиће као и танке траке које ће само слепити ваше груди.

5. Велике груди

Ако имате велике груди, за вас је идеалан модел с класичним горњим делом који је додатно учвршћен и са потпором која даје облик грудима. Бикиније с тракама као и троугласте моделе треба избегавати, као и оне са наборима и упадљивим узорцима
Можете изабрати и једноделне и дводелне моделе. У случају дводелног купаћег, горњи део би требао имати додатну траку испод груди. Увек бирајте дебеле бртеле које су створене за веће груди.

7. Атлетска грађа

Ова грађа подразумева шира рамена, уже кукове и мишићаве ноге. Уколико сте овако грађени, бирајте костиме са женственим, упечатљивим принтом и детаљима. Да бисте истакли кукове, доњи део вашег купаћег костима треба благо да се сужава на доле са задње стране, а кукови треба да буду украшени неким занимљивим детаљима.

Рамена ће изгледати лепше и женственије уколико користите корпице и јастучиће у горњем делу. Бирајте оне купаће костиме са принтом, прелицама и са доста детаља. Избегавајте спортске купаће костиме.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas