Oglas
· · Komentari: 0
LETO

Kako odabrati idealan KUPAĆI prema vašoj GRAĐI tela (VIDEO)

Uvek imajte na umu, da kupaći birate na osnovu svoje građe, a ne trenda.

1619783393_7b64a196f9307363de525caada75024f35b033d2.jpg
Foto:Depozit
Oglas

Stiže leto i sve su prilike da će se granice prema egzotičnim destinacijama otvoriti, pe ćemo moći da uživamo u lepotama mora, plaže i sunca.

Sve što nam treba je pozitivna misao i dobar kupaći, zato vam dajemo savete, koji kupaći odgovara kojoj građi tela. 

Uz odabir prave boje i kroja svako može da izgleda savršeno na plaži ili bazenu.

Postoji nekoliko tipova građe tela i svakoj od njih odgovara različiti model kupćeg kostima.

1. Kruškast oblik tela

Žene ovakve građe imaju šire bokove nego ramena. Za njih su idealni klasični modeli, što jednostavniji. Najbolji gornji delovi su oni koji se vezuju oko vrata, jer takav način vezivanja vizuelno širi ramena. Odličan izbor su gornji delovi sa korpama, trakicama i detaljima na dekolteu.

Devojke s jačim bokovima treba da biraju veći donji deo u tamnijim bojama. Donji deo kupaćeg, treba da bude malo dublji, a nećete pogrešiti ni ukoliko se odlučite za šorts. Ovom tipu odgovaraju i jednodelni i dvodelni modeli, ali poželjniji su dvodelni, pogotovo kad je gornji deo prekriven šarama.

2. Jabuka

Žene koje imaju ovaj tip građe imaju veće grudi i šira ramena, a uže kukove, slabo izražen struk i tanke noge. Ako spadate u ovu grupu, treba da birate kostime koji su ojačani u gornjem delu. Izbegavajte kupaće kostime sa V izrazom i male bikini gaćice. Telo u obliku jabuke podrazumeva veći stomak, pa nećete pogrešiti ako kupite jednodelni kupaći kostim s posebnim detaljima koji se nalaze u delu stomaka. 

Pročitajte i:

Kupaći kostimi za leto 2021! Ovakvi su uvek u modi i svima dobro stoje (VIDEO)

Sanja Marinković oduševila izgledom: Ponela KUPAĆI koji se najavljuje kao letnji hit (FOTO)

3. Peščani sat

Devojke sa građom peščanog sata imaju uzak struk i istaknute obline kako u grudima tako i bokovima. Za ovakav oblik neophodan je kupaći kostim koji će popuniti nedostatke, a obline držati na svom mestu. Idealan je odabir dvodelnog kupaćeg kostima – gornji deo u obliku trouglića, a donji sa vezivanjem na bokovima.

Ali ako su ipak grudi više istaknute, gornji deo bi trebao biti u tamnijim bojama i naravno, dodatno učvršćen. Preporuka su jednodelni kupaći kostimi. Oni odlično stoje ženama s oblinama jer prekrivaju nedostatke, a vizualno izdužuju noge. 

Idealan je onaj kupaći kostim koji je udoban i praktičan.

4. Male grudi

Pogotovo kad je veličina grudi u pitanju, prikladan kupaći kostim čini čuda. On može vizualno povećati grudi, ali ih i smanjiti. Najbolji izbor za žene s malim grudima jesu dvodelni kupaći kostimi jakih i upadljivih boja. Takođe, odličan izbor je da gornji deo bude dodatno ukrašen naborima, cvetićima, neobičnim geometrijskim oblicima, raznim prugama i šarama. Neizostavni su oni modeli čiji je gornji deo postavljen i ima push up efekt. Izbegavajte jednobojne nepostavljene trougliće kao i tanke trake koje će samo slepiti vaše grudi.

5. Velike grudi

Ako imate velike grudi, za vas je idealan model s klasičnim gornjim delom koji je dodatno učvršćen i sa potporom koja daje oblik grudima. Bikinije s trakama kao i trouglaste modele treba izbegavati, kao i one sa naborima i upadljivim uzorcima
Možete izabrati i jednodelne i dvodelne modele. U slučaju dvodelnog kupaćeg, gornji deo bi trebao imati dodatnu traku ispod grudi. Uvek birajte debele brtele koje su stvorene za veće grudi.

7. Atletska građa

Ova građa podrazumeva šira ramena, uže kukove i mišićave noge. Ukoliko ste ovako građeni, birajte kostime sa ženstvenim, upečatljivim printom i detaljima. Da biste istakli kukove, donji deo vašeg kupaćeg kostima treba blago da se sužava na dole sa zadnje strane, a kukovi treba da budu ukrašeni nekim zanimljivim detaljima.

Ramena će izgledati lepše i ženstvenije ukoliko koristite korpice i jastučiće u gornjem delu. Birajte one kupaće kostime sa printom, prelicama i sa dosta detalja. Izbegavajte sportske kupaće kostime.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas