Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Капри панталоне су нове "mom jeans": Идеалне за све који воле удобну одећу која иде уз сваку прилику

Мода која се враћа свом снагом и изгледа спектакуларно

1653898489___________________________________________________________00000000___________00000000550000055464.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Током протеклих неколико година, фармерке са потписом касних 1980-их и раних 1990-их постале су једна од оних ствари које морате имати у ормару. Ипак, стигле капри панталоне да наметну свој стил, као одлична алтернатива за оне који воле да носе удобан и свестран изглед.

Шта су " mom jeans" ?

"Mom jeans" савршено стилизују фигуру, јер сакривају све недостатке. Смањују струк и издужују ноге.

Прочитајте још: Венчање у ПАНТАЛОНАМА: Ризична, али победоносна комбинација! Изгледа нестварно добро (ФОТО)

Стилски су прилично разноврсне тако да се могу укључивати моделе од кежуал, до елегантних.

Најбољи начин да комбинујете ову врсту панталона је ношење уског струка и избегавање широких блуза. Што се тиче обуће, можете носити штикле, сандале (високе или равне), патике или чизме.

Капри панталоне су у тренду

Мода гусарских или капри панталона је наметнута током 2000. године, међутим, ове године се вратила великом снагом да преузме узде модерне женске моде. У чему је чар оваквих панталона? Велика предност ове врсте панталона је што се прилагођава укусима и потребама свих типова жена, без обзира на стил сваке од њих.

Идеалан је за прављење иновативних комбинација за прављење специјалних комплета, идеалан за удобност. На модној писти, куће као што је Шанел потврђују успех ових панталона, чија дужина прелази колено, као да је миди сукња.

Како носити капри панталоне

Због своје свестраности, ова врста панталона је комад који увек треба да буде у орману. Ево неколико идеја како да их носите било формално или за оне прилике када треба да покажете неформалнији стил.

1. Одело и капри панталоне. Храбра и елегантна комбинација која одлично иде уз сандале.

2. Беж капри панталоне са каишем са копчом и штиклама. 

3. За радне дане можете да носите одела са овом врстом панталона, али узимајући у обзир да морају мало да буду припијена уз тело. Могу да буду праћене сандалама или ципелама са високом потпетицом.

4. За посебне прилике, неки дизајнери су се определили за предлоге са златним ивицама или воланима, у комбинацији са ципелама на платформи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas