· · Коментари: 0

Венчање у ПАНТАЛОНАМА: Ризична, али победоносна комбинација! Изгледа нестварно добро (ФОТО)

Идеје за оутфит које ће учинити да изгледате блиставо и оригинално

1652952727_pjimage---2022-05-19T113137.285.jpg
Фото: Unsplash

Када се приближи најишчекиванији дан, бескрајне радости и незаборавних успомена, постоје и хиљаде одлука које треба донети. Место, декорација, домаћини, да све испадне савршено; Чак и најмањи детаљ је кључан. Али када је у питању избор идеалног оутфита, сумње се множе... Каква мука!

Добра ствар је што постоји много добрих опција када су венчанице у питању. Иако постоје стилови за свакога, како би било да ризикујете да оставите по страни традиционално и потражите нешто више у складу са вашом личношћу, што ће бити једнако женствено и церемонијално? 

Нови правац у свету венчаница

Данашња млада више воли да се осећа удобно и да истовремено изгледа лепо; провести дан без могућности да се померите само да бисте се уклопили у ту дугачку, уску хаљину више није пожељно. Не постоји тачнији синоним за "удобност" од "панталона". Слажемо се?

Прочитајте још: ВЕНЧАНИЦЕ: Ово су трендови за 2022. годину на које треба да обратите пажњу

Сада, ако желите да задржите део протокола венчања, и даље важи опција белог оутфита, са каменчићима или чипком, и аксесоарима. Нико није рекао да треба оставити вео у гепеку. Напротив: овакав подухват отвара многе могућности. Представљамо вам неколико фантастичних опција које ће вам обезбедити титулу најлепше, модерне и оригиналне невесте. 

Комбинација тканине са детаљима од циркона и чипке савршен је додир за елегантан и деликатан изглед, јер ће створити осећај свежине и покрета. Ако сте и ви једна од оних које желе да се опросте од хаљине, ова опција ће вам пристајати.

Ако су комбинезони добра опција за било који догађај, замислите да ово носите на дан венчања. Једноставност његовог дизајна даје му карактер и елеганцију, а ми волимо детаљ чипке на врху. 

Прочитајте још: Људи су полудели за венчаницом ОД 5 ЕВРА! Девојка нашла модел из снова у радњи са половном одећом (ФОТО)

Тренд блејзера без рукава је ту да остане, дајући овом изгледу праве пропорције модерности и удобности. Ако желите да се осећате лагано, ова опција је савршена за вас.

Ово је позив модерним и свежим невестама. Шта кажете на ову хаљину са тачном дозом елеганције, женствености и деликатности без икаквог напора? Сигурни смо да ће ваш оутфит бити незабораван као и сама забава.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.