Oglas
· · Komentari: 0

Kapri pantalone su nove "mom jeans": Idealne za sve koji vole udobnu odeću koja ide uz svaku priliku

Moda koja se vraća svom snagom i izgleda spektakularno

1653898489___________________________________________________________00000000___________00000000550000055464.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub
Oglas

Tokom proteklih nekoliko godina, farmerke sa potpisom kasnih 1980-ih i ranih 1990-ih postale su jedna od onih stvari koje morate imati u ormaru. Ipak, stigle kapri pantalone da nametnu svoj stil, kao odlična alternativa za one koji vole da nose udoban i svestran izgled.

Šta su " mom jeans" ?

"Mom jeans" savršeno stilizuju figuru, jer sakrivaju sve nedostatke. Smanjuju struk i izdužuju noge.

Pročitajte još: HURGADA ILI KIPAR sa Wayout-om - Definitivno pravi izbor i najbolji odnos cene i kvaliteta (FOTO)

 

Stilski su prilično raznovrsne tako da se mogu uključivati modele od kežual, do elegantnih.

Najbolji način da kombinujete ovu vrstu pantalona je nošenje uskog struka i izbegavanje širokih bluza. Što se tiče obuće, možete nositi štikle, sandale (visoke ili ravne), patike ili čizme.

Kapri pantalone su u trendu

Moda gusarskih ili kapri pantalona je nametnuta tokom 2000. godine, međutim, ove godine se vratila velikom snagom da preuzme uzde moderne ženske mode. U čemu je čar ovakvih pantalona? Velika prednost ove vrste pantalona je što se prilagođava ukusima i potrebama svih tipova žena, bez obzira na stil svake od njih.

Idealan je za pravljenje inovativnih kombinacija za pravljenje specijalnih kompleta, idealan za udobnost. Na modnoj pisti, kuće kao što je Šanel potvrđuju uspeh ovih pantalona, čija dužina prelazi koleno, kao da je midi suknja.

Kako nositi kapri pantalone

Zbog svoje svestranosti, ova vrsta pantalona je komad koji uvek treba da bude u ormanu. Evo nekoliko ideja kako da ih nosite bilo formalno ili za one prilike kada treba da pokažete neformalniji stil.

1. Odelo i kapri pantalone. Hrabra i elegantna kombinacija koja odlično ide uz sandale.

2. Bež kapri pantalone sa kaišem sa kopčom i štiklama. 

3. Za radne dane možete da nosite odela sa ovom vrstom pantalona, ali uzimajući u obzir da moraju malo da budu pripijena uz telo. Mogu da budu praćene sandalama ili cipelama sa visokom potpeticom.

4. Za posebne prilike, neki dizajneri su se opredelili za predloge sa zlatnim ivicama ili volanima, u kombinaciji sa cipelama na platformi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas