Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТИЛ

Кејт Мидлтон на Вимблдону носила ципеле од 4,500 динара, а сви причају и о РОЗЕ хаљини! (ФОТО)

Сваки долазак Кејт Мидлтон на Вимблдону је празник, јер је њен изглед увек легендаран.

1626072675_KejtMiddleton.06.PNG
Фото: Instagram/ screenshot kate.middleton.06
Oglas

Војвоткиња од Кембриџа је уз Новака Ђоковића била главна звезда мушког финала на Вимбкдону.  Као и увек, Кејт Мидлтон је изгледа прелепо - носила је розе хаљину од крепа коју је упарила са крем салонкама и малом "писмо ташницом".

Прочитајте још: Принцеза Дијана и данас је узор: ТРИ комада НАКИТА за којим луде миленијалци (ФОТО)

Ципеле коштају 5.400 динара

Хаљина коју је носила Кејт Мидлтон је била класичног кроја, дужине испод колена. Каиш и шест дугмића су пресвучени од истог розе креп материјала. Посебну пажњу је привукла савршено изабрана беби розе боја. Колико је коштао комплетан изглед Кејт Мидлтон?

Пастелна розе креп хаљина је "Beulah" на интернету може да се купи за око 700 евра (595 фунти). Занимљиво је да "Aldo" ципелице кошта само 30 фунти, што је око 5.400 динара!  Кејт Мидлтон је носила и "Mappin and Webb Empress" минђуше и цветну маску за лице.

Прочитајте још: Истиче НАЈБОЉЕ на жени: Детаљ без којег не смете завршити лето (ФОТО)

Кејт је била у друштву оца

Кејт је носила пуштену косу са локнама на самом крају. Кејт је финале гледала у друштву оца Мајкла. Родитељи Кејт Мидлтон су прославили 41. годину брака.

Ово није први пут да Кејт Мидлтон носи приступачну гардеробу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kate.middleton.06

Кејт Мидлтон у зеленој хаљини

Кејт Мидлтон је била на Вимблдону и у суботу, током женског финала, а том приликом је носила зелену миди хаљину. СУкња је била глок, а хаљина је била струкирана.

Прочитајте још: Овако се сада облаче Италијанке: Три модне идеје са којима нећете ПОГРЕШИТИ (ФОТО)

Млади пар је читав викенд посветио спорту, јер је принц Вилијам поново гледао репрезентаицију Енглеске против Италије.

Међутим, све женске очи биле су упрте у Вимблдон због Новака Ђоковића и Кејт Мидлтон. Током турнира на Вимблдону су продефиловале многе принцезе и војвоткиње. Рецимо, била је принцеза Беатриса, грофица од Весекса и Зара Тиндал, сестра од тетке принца Вилијама. Принцеза Беатриса је носила белу хаљину са црним туфнама.

Прочитајте још: Деми Мур са ћеркама у једноделним воћним костимима, који би вама стајао? (ФОТО)

Принцеза Беатрис носи фирмирану гардеробу

Принцеза Беатриса је, иначе, трудна, а хаљина са туфницама коју је носила је "Валентино". Принцеза увек носи светске брендове и никада није виђена у гардероби коју може да купи "обична" жена.

Прочитајте још: Кетрин Зита Џонс (51) је одабрала савршену летњу БЕЛУ ХАЉИНУ (ФОТО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kate.middleton.06

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kate.middleton.06

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas