Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРЕНД

Принцеза Дијана и данас је узор: ТРИ комада НАКИТА за којим луде миленијалци (ФОТО)

Леди Дијана је била чувена по бисерним огрлицама, али њен накит данас многи носе.

1625733423_Princeya-Dijana.png
Фото: ЕПА
Oglas

Принцеза Дијана је била икона стила и "модне задатке" које је поставила и данас многи покушавајуд а достигну.

Прочитајте још: Стари-нови ТРЕНД: Кендал Џенер и Гвинет Палтроу носе папуче какве до јуче нико не би обуо! (ФОТО)

Принцеза Дајана је имала и импозантну колекцију накита. Поред вереничког прстена Леди Дијане који сада можемо видети на руци Кејт Мидлтон, а принцеза је носила прелепе огрлице.

Ове године Британија обележава 60 година од рођендана принцезе Дијане и тим поводом су синови принчеви Вилијам и Хари отворили споменик у част Леди Ди, у Кенсингтонском парку. Пошто је ово година у знаку Леди Ди, после култне ташне, појавио се и накит који је волела највољенија принцеза.

Леди Дијана је била модна икона и сви су пратили сваки њен корак, имитирали њен стил облачења и прихватали њене модне савете.

Прочитајте још: ЛАГАЛА: Меган Маркл је као мала била ОПСЕДНУТА краљевском породицом! (ФОТО)

Бисери Леди Дијане

Мајка принца Вилијама и Харија је обожавала бисере. Имала је неколико бисерних огрлица. Најпозантија је ниска од три реда са прелепом копчом од сафира коју сада носи Кејт Мидлтон. Дијана је имала и дугачке бисере које је везивала у чвор који је висио позади дуж голих леђа.

Принцеза Дијана је вратила у моду и бисерну огрлицу око врата, али и транспарентнеминђуре.

 

Прочитајте још: Отварање споменика принцези Дајани: Принц Хари стигао, а Кејт Мидлтон СКИНУТА са СПИСКА гостију!

 

Коктел прстење

Принцеза Дијана је увек имала савршен маникир и увела је у моду коктел прстење. Реч је о великим комадима накита, са великим камењем и такви прстени увек долазе до изражаја. Најпозантији је аквамарин прстен принцезе Дијане.

Огрлица са именом

Сада су поново популарне огрлице са именом драге особе. Истина, принцеза Дијана је носила златну огрлицу са иницјалом "Д", а био је директна асоцијација на Ану Болен.

Прочитајте још: Беба Бриџет Џоунс: Рене Зелвегер коначно са малишаном (ФОТО)

Прочитајте још: Стари-нови ТРЕНД: Кендал Џенер и Гвинет Палтроу носе папуче какве до јуче нико не би обуо! (ФОТО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas