· · Komentari: 0
VIMBLDON

O ČEMU SU PRIČALI NOVAK I KEJT? Đoković je vojvotkinji postavio JEDNO PITANJE i izazvao široke osmehe na licima prisutnih

Novak Đoković je šampion Vimbldona, a nakon pobede nad Mateom Beretinijem, susreo se sa vojvotkinjom od Kembridža, Kejt Midlton.

1626068534_nole-i-kejt.JPG
Foto: Printscreen/RTS

Pre nego što je podigao pobednički pehar, nakon što je osvojio 20.gend slem u karijeri, susreo se sa vojvotkinjom od Kembridža koja je pomno pratila finala Vimbldona. 

"Drago mi je da se ponovo vidimo", rekla je vojvotkinja Novaku, na čemu joj se on zahvalio i džentlmenski uzvratio da je zadovoljstvo njegovo.

U razgovoru sa Kejt Midlton se dotakao novih uslova na Vimbldonu zbog pandemije korona virusa, ali i dodao da se svi trude da izvuku maksimum iz situacije. 

 

Kejt je poznata kao veliki ljubitelj tenisa i sama ga često igra, što Novak nije zaboravio da pita. 

"Kako vama ide sa tenisom ovih dana"?", pitao je šampion Vimbldona. 

"Malo teže. Svaki put kada se havtim za reket i počnem da igram, ođednom se oko mene stvore deca koja i sama hoće da igraju. Ali to je zaista sjajno", rekla je kroz smeh vojvotkinja kojoj se očigledno dopalo pitanje.

"To je prelepo", složio se Nole i zahvalio joj se što je gledala meč. 

"Hvala vam što ste bili ovde. Sva najbolje vama i vašoj porodici", rekao je teniski as, a Kejt mu je uz širok osmeh poželela isto. 

"Pozdravite puno porodicu i sve najbolje."

                               Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.