· · Коментари: 0
ТРЕНД

Истиче НАЈБОЉЕ на жени: Детаљ без којег не смете завршити лето (ФОТО)

Карнери готово да не излазе из моде, а могу да нагласе најлепше на жени или сакрију недостатак.

1626000425_Bluza-Til-depozit.png
Фото: Депозитфото

Женствени, а опет лежерни, карнери опстају на гардероби, из сезоне у сезону, као детаљ који морате имате бар на једном одевном предмету да бисте били "ин".

Прочитајте још: Овако се сада облаче Италијанке: Три модне идеје са којима нећете ПОГРЕШИТИ (ФОТО)

Фото: Депозит

Сукње са карнерима

У летњем издању најчешће се налазе на сукњама, дугим до пода или мало испод колена, и макси хаљинама. Могу бити крупни, када из два-три реда чине целу сукњу, или нешто ситнији, "наслагани" једни на друге у неколико слојева.

Асиметричне хаљине наглашавају женственост

За хаљине важи исто правило, с тим што оне, ако су асиметрично кројене, карнерима додатно наглашавају женственост и маштовитост даме која их носи.

Једнобојне хаљине са карнерима

Довољно је да спустите једно раме на једнобојној хаљини са карнерима, да бисте за трен ока истакли своју индивидуалност.

Прочитајте још: Кетрин Зита Џонс (51) је одабрала савршену летњу БЕЛУ ХАЉИНУ (ФОТО)

Фото: Депозит

Цветни карнери

Цветни дезен нарочито је добра подлога за карнере, који тада постају разиграни и романтични у исто време.

На блузама су најчешће само на рукавима, или "нашушурени" тако да је прекривају читаву - у том случају је тил најбољи избор материјала, јер истиче сву њихову раскошност.

Најекстравагантнији су карнери на сакоима

Најекстравагантије, ипак, изгледају на сакоима. Тако на моделу потпуно укројеном уз тело, изразито крупни карнери нашивени уместо ревера, који се протежу све до дна леђа, изгледају попут лептирових крила.

Прочитајте још: Деми Мур са ћеркама у једноделним воћним костимима, који би вама стајао? (ФОТО)

Што не бисте замахнули њима и одлетели у дан скројен баш по вашој мери?

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.