Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МУШКА МОДА

КОЖНА ЈАКНА је као снажан бицепс, "ПОЈАЧАВА" мушкост и прави заводнике (ФОТО)

Од Стива Меквина, преко Мајкла Џексона, до Џејмса Дина и Дејвида Бекама, кожна јакна је, на телима многих славних мушкараца, проналазила свој пут до омиљеног нам комада одеће.

1618340870_Depositphotos_166659300_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Почев од рок и бајкерске културе, па све до поп и модерне, кожна јакна је, када се "подвуче црта", постала оно што нам даје на мушкости, ставу и појавној снази.

Прочитајте још: Потпуни пролећни хит: Јакна која је залудела свет (ФОТО)

Кожна јакна је у моди нешто као снажан бицепс у фитнесу.

У двадесетом веку скоро сваки мушкарац који је држао до свог изгледа у свом гардероберу је морао да има кожну јакну.

Један од најзгоднијих глумаца из педесетих година, Стив Меквин изградио је изглед пасионираног љубитеља ауто-трка носећи стално кожну јакну, а сви још увек памтимо великог Мајкла Џексона и његову ватрено црвену јакну из легендарног спота за песму "Трилер".

Прочитајте још: Класик који не пролази: ТЕКСАС ЈАКНА пролећни императив (ФОТО)

Оно што је за овај комад одеће карактеристично је да и њен најкласичнији модел оставља утисак и обогаћује одевну комбинацију.

Иако је Мајклу одлично "легла" црвена, из моде никада нису изашле црна и медно-смеђа које сјајно одговарају свим стиловима.

Класична је свакако најлакша за комбинацију и савршено иде уз џинс и белу кошуљу, а као посебан детаљ можете да имате кравату. Овакав изглед може да прође идеално за пословну комбинацију. Уколико ипак желите мало лежернији изглед, класична јакна може да се искомбинује одлично са горњим делом тренерке уместо кошуље.

Прочитајте још: Три комада гардеробе који се носе у ХЛАДНИМ данима овог пролећа, биће модерни и на јесен (ФОТО)

Фото: Депозит

Кожна јакна која прати линију тела и има подигнуту крагну одлично иде уз класичну мајицу и узан модел џинса. За овакав модел потрудите се да што једноставнији буду комади које носите испод не би ли кожна јакна била у првом плану. Видећете врло брзо, испливаће ваш "унутрашњи" Џејмс Дин.

Кожне јакне које подсећају на пилотске дају дивљи, бунтовнички изглед.

И стил кожне јакне у једном периоду захватио је талас "војничког" утицаја, па смо добили кожну јакну која подсећа на пилотске јакне. Овакви модели дефинитивно дају дивљи, бунтовнички изглед који сјајно одговара онима који преферирару таман џинс или да им је цео изглед у "кожи".

Прочитајте још: Никада није изашла из моде, али је сада МУСТ ХАВЕ комад сезоне! ТЕКСАС кошуља је потпуни хит (ФОТО)

За оне који желе да "одскоче" од уобичајног, кожне јакне у боји су савршен предлог, али водите рачуна да са вашом комбинацијом не претерате. Врло лако можете да постанете "нападни". Црвена кожна јакна иде савршено уз таман џинс и кошуљу или ролку, док црно-бела кожна јакна савршено иде уз поло мајице и сиве панталоне равног кроја.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas