Oglas
· · Komentari: 0
MUŠKA MODA

KOŽNA JAKNA je kao snažan biceps, "POJAČAVA" muškost i pravi zavodnike (FOTO)

Od Stiva Mekvina, preko Majkla Džeksona, do Džejmsa Dina i Dejvida Bekama, kožna jakna je, na telima mnogih slavnih muškaraca, pronalazila svoj put do omiljenog nam komada odeće.

1618340870_Depositphotos_166659300_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Počev od rok i bajkerske kulture, pa sve do pop i moderne, kožna jakna je, kada se "podvuče crta", postala ono što nam daje na muškosti, stavu i pojavnoj snazi.

Pročitajte još: Potpuni prolećni hit: Jakna koja je zaludela svet (FOTO)

Kožna jakna je u modi nešto kao snažan biceps u fitnesu.

U dvadesetom veku skoro svaki muškarac koji je držao do svog izgleda u svom garderoberu je morao da ima kožnu jaknu.

Jedan od najzgodnijih glumaca iz pedesetih godina, Stiv Mekvin izgradio je izgled pasioniranog ljubitelja auto-trka noseći stalno kožnu jaknu, a svi još uvek pamtimo velikog Majkla Džeksona i njegovu vatreno crvenu jaknu iz legendarnog spota za pesmu "Triler".

Pročitajte još: Klasik koji ne prolazi: TEKSAS JAKNA prolećni imperativ (FOTO)

Ono što je za ovaj komad odeće karakteristično je da i njen najklasičniji model ostavlja utisak i obogaćuje odevnu kombinaciju.

Iako je Majklu odlično "legla" crvena, iz mode nikada nisu izašle crna i medno-smeđa koje sjajno odgovaraju svim stilovima.

Klasična je svakako najlakša za kombinaciju i savršeno ide uz džins i belu košulju, a kao poseban detalj možete da imate kravatu. Ovakav izgled može da prođe idealno za poslovnu kombinaciju. Ukoliko ipak želite malo ležerniji izgled, klasična jakna može da se iskombinuje odlično sa gornjim delom trenerke umesto košulje.

Pročitajte još: Tri komada garderobe koji se nose u HLADNIM danima ovog proleća, biće moderni i na jesen (FOTO)

Foto: Depozit

Kožna jakna koja prati liniju tela i ima podignutu kragnu odlično ide uz klasičnu majicu i uzan model džinsa. Za ovakav model potrudite se da što jednostavniji budu komadi koje nosite ispod ne bi li kožna jakna bila u prvom planu. Videćete vrlo brzo, isplivaće vaš "unutrašnji" Džejms Din.

Kožne jakne koje podsećaju na pilotske daju divlji, buntovnički izgled.

I stil kožne jakne u jednom periodu zahvatio je talas "vojničkog" uticaja, pa smo dobili kožnu jaknu koja podseća na pilotske jakne. Ovakvi modeli definitivno daju divlji, buntovnički izgled koji sjajno odgovara onima koji preferiraru taman džins ili da im je ceo izgled u "koži".

Pročitajte još: Nikada nije izašla iz mode, ali je sada MUST HAVE komad sezone! TEKSAS košulja je potpuni hit (FOTO)

Za one koji žele da "odskoče" od uobičajnog, kožne jakne u boji su savršen predlog, ali vodite računa da sa vašom kombinacijom ne preterate. Vrlo lako možete da postanete "napadni". Crvena kožna jakna ide savršeno uz taman džins i košulju ili rolku, dok crno-bela kožna jakna savršeno ide uz polo majice i sive pantalone ravnog kroja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas