Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
коса

ЛЕПРШАВОСТ је поново модерна: Фризура коју ћемо желети у овој години (ФОТО)

Ако су и вама једноставност при стилизовању и природни ефекат императиви, ова фризура је одлична за вас.

1610097097_Depositphotos_74226367_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Нови стари тренд, "феатхеред" фризура, односно паперјаста фризура,  најављује свој велики повратак у 2021. години.

Као основни параметар за одабир фризуре, многе жене узимају лакоћу одржавања. То заиста не чуди када помислимо на сате и сате испред огледала, потрошене на стизовање косе.

Прочитајте још: Мушкарци ОТКРИВАЈУ шта жена мора "имати" да би била САВРШЕНА СУПРУГА

Каква је паперјаста фризура?

Суштина је заправо у начину шишања. Акценат је на наглашавању тестуре, односно слојевитом шишању врхова косе како би се они стањили, те изгледали мекше – управо попут перја. Одатле јој и име - паперјаста (феатхеред) фризура.

„Феатхеред“ фризура делује лепршаво, као да је осушена на вазуху, без употребе фена за косу. Изгледа природно, а у новој реинтерпретацији и недовршено и неуједначено.

Одговара ли „феатхеред“ фризура свим дужинама косе?

Апсолутно, можете је понети без обзира на вашу тренутну дужину косе. Лепршава коса изгледа одлично и у паж варијанти, као и када је изузетно дуга. Такође, не либите се да је употпуните ефектним аксесоаром, те се тако представите у потпуно новом светлу. 

Прочитајте још: Црвенило и пукотине на кожи? Зима је, време је за другу врсту неге!

Заваљујући "феатхеред" фризури, редуковаћете одласке фризеру, а самим тим уштедети и време и новац.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas