Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
почетак

МОДА ЗА 2022. ГОДИНУ: Три тренда ће нас посебно освојити (ФОТО)

Мода за 2022. годину је стилга.

1637670946_shutterstock_1420633853.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Нова година само што није, почели смо да пресабирамо шта смо урадили, шта нисмо, шта хоћемо! Здравствена ситуација у целом свету утицала је на готово све сфере живота, а међу њима и на моду. Многи су радили од куће, преслелили смо се на састанке и предавања на онлине мрежама, али надамо се да ће наредна година бити слободнија, а када се то деси спремимо се и за онај опуштенији и забавнији део дана. Па, хајде да видимо шта ће су нам дизајнери припремили за наредну сезону.

Трендови који ће завладати 2022. годином

Велики блејзер свуда

Ко каже да пословна одећа мора бити досадна? Нека од највећих имена у моди, попут Шанела и Праде уврстили су дугачке блејзере у најновије колекције.

Прочитајте још: Заволите тамне ружеве ове јесени: Изаберите идеалну нијансу према тону коже

Постоји толико много начина да носите ове комаде. Можете да их упарите са панталонама, фармеркама или хаљинама. Посебну пажњу посвећујемо комплетима, сукњама и сакоима, без којим жене 50-их и 60-их нису могле да замисле моду.

Фото: Схуттерстоцк

Прочитајте још: Пљуште критике на рачун познате певачице: Да ли је ово НАЈРУЖНИЈА ХАЉИНА са црвеног тепиха? (ФОТО)

Панталоне широких ногавица

Сви они који су деценијама чекали да се овај тренд врати одушевљено су му похрлили у сусрет. Можете да кажете збогом уским ногавицам и уживате у елеганцији и удобности широких панталона.

Панталоне широких ногавица настале су 60-их година прошлог века и водиле су се као део "диско културе". Касније постају део елегантне моде, а због широких могућности комбиновања и ласкању женској фигури заволеле су их даме широм света.

Фото: Схуттерстоцк

Беретка

Беретке су део француске културе још из 1800-их, а данас су већ безвременски тренд. Вашем изгледу даће посебну ноту, која ће се сигурно са вашег изгледа преселити и на осећања.

Фото: Схуттерстоцк

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas