Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
јесења мода

Незаобилазна СУКЊА ОВЕ ЈЕСЕНИ: Уклопиће се уз свачији стил (ФОТО)

Да ли је пролеће, лето, јесен или зима није важно она је и даље ту.

1601543967_Depositphotos_22848360_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Од кад се поново вратила плисиран сукња не силази са трона. Незаменљив је комад одеће који можете уклопити уз све прилике и сва годишња доба.

Како да носите плисирану сукњу ове јесени:

1. Ролка

Ако сте љубитељ класике овај избор је као створен за вас. Уклопите је уз једноставну једнобојну ролку, на вама је да изаберете боје и спремни сте.

2. Кошуља

Ако волите софистициран изглед, идете на посао, а право са посла у излазак нећете погрешити са овом комбинацијом. Обујте салонке, оксфордице или дуге чизме од антилоп коже.

Прочитајте још: Које ЦИПЕЛЕ сте обули данас? Ево шта ОБУЋА ОТКРИВА О ВАМА

3. Гломазни џемпер

Биће вам удобно, а сви ће вас приметити. Ова комбинација је апсолутни хит ове јесени. Џемпер можете увући у сукњу или опуштено пребацити преко ње.

Прочитајте још: ДОМАЋА МАСКА од КИВИЈА и МЕДА: Идеална у борби ПРОТИВ БОРА

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚡️ ХИ ТХЕРЕ ⚡️

А пост схаред бy 𝗝𝗘𝗡𝗡𝗘𝗞𝗘 (@јеннекеболте) он

4. Дукс

Да, можете уклопити оба стила, спортски и романтични, а да изгледа јако добро и занимљиво.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ванморген де оцхтенд бегоннен мет wанделен ен боодсцхапјес доен самен алс гезин 2 wагенс ен еен фриссе неус 🥰 ну де јонгенс евентјес наар бед. Миссцхиен еинд миддаг бос оф иетс дергелијкс? Типс оок евентуеел мет блацкy ербиј (онс хонђе) . . . #инмоцаса #фасхионмом #бебецар #јосс #фасхион #трендс #киндерwаген #клединг #момсwитхстyле #стyлингмом #стyле #плиссескирт #боyсмом #момофбоyс #инстамом #мамаблоггер #блоггер #фасхионблоггер #фасхион #инфлуенцер #брандрепсеарцх_нл

А пост схаред бy Кијкје.биј.Аннемиеке🌿 (@кијкје.биј.аннемиеке) он

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas