Oglas
· · Komentari: 0
lice

DOMAĆA MASKA od KIVIJA i MEDA: Idealna u borbi PROTIV BORA

Ova domaća maska za lice će vas oduševiti svojim učinkom već nakon prve upotrebe!

1601293675_Depositphotos_66010625_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Maske na prirodnoj bazi se brzo prave, osvežavaju kožu i daju neverovatne rezultate. Maska od kivija i meda je fantastična u borbi protiv bora, odmašćivanja lica, uklanjanja mrtvih ćelija i površinskih zadebljanja.

Ova maska koži daje posebnu elastičnost, a u isto vreme i zategnutost. Kivi je bogat vitaminom C, koji je odličan za regeneraciju i revitalizaciju kože, dok je med pun vitamina B, C, zdravih organskih kiselina, minerala i enzima.

Pročitajte još: Ovaj korak je PRE nanošenja PUDERA veoma VAŽAN, a sve žene ga uglavnom preskaču

Stoga, ove dve namirnice u spoju čine čudo.

Potrebno je:

- 1 ceo kivi
- 2 kašike meda

Pročitajte još: Kako da kosi VIZUELNO date VOLUMEN?

Priprema:

Oljuštite kivi, a zatim ga izgnječite viljuškom. Nakon što ste dobili smesu od izgnječenog kivija, dodajte navedenu količinu meda i dobro izmešajte. Nanesite smesu na lice i ostavite da stoji 20 minuta. Preporučljivo bi bilo da masku koristite jednom mesečno (ne osobe mlađe od 25 godina).

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas