Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Њујорк је ПОЛУДЕО за ОВИМ патикама: Тренутно 10.000 људи на листи чекања, а ево колико коштају!

Предност су дали удобности.

1632913149_shoes-gaf5ad7daf_1920.jpg
ФОТО: Пиксабеј
Oglas

Док репризе Секса и града терају публику да помисли да Њујорчани по граду трчкарају у сандалама Маноло Бланик, људи који обично ходају најмање неколико километара сваки дан могу се вероватно наћи у у удобном пару патика.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон се појавила у хаљини од које ЗАСТАЈЕ ДАХ! Позната дизајнерка креирала НЕВЕРОВАТАН модел због ког су СВИ ГЛЕДАЛИ у војвоткињу! (ФОТО)

Листа чекања за патике

Њујорчани обожавају моду и ништа не препуштају случају, чак ни када су у питању патике. Оне морају да буду стилске и да се одлично комбинују уз одећу, а модел који је све залудео испуњава све критеријуме.

То су патике Модел 000 из Атома, бренда за који сте можда чули ако пратите популарни Инстаграм налог  Humans of New York. Суоснивачица Сидра Касим представљена је на страници почетком 2021. године, кад је поделила своју причу о предузетништву уместо да следи традиционални пакистански пут ка браку.

Овај пост изазвао је распродају патика Модела 000 и формирање листе чекања од више од 10.000 људи.

Са минималистичким изгледом и мноштвом паметних функција, патике су оправдано разграбљене. Направљене су од потпорног улошка за удобност и антимикробне бакарне облоге која убија бактерије и вирусе, док задржава клице и мирис стопала. Еластичне везице пружају класичан изглед, омогућавајући вам лако клизање и скидање ципела - није потребно одвезивање и везивање. 

Патике коштају око 13.000 динара, што и није претерано висока цена за дизајнерски комад.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas