· · Коментари: 0
ТРЕНД

Облик женског тела се мења: Како се носе баги панталоне? (ФОТО)

Уске фармерке су прошлост, живле баки панталоне!

1620291739_Bagy.PNG
Фото: Инстаграм/ сцреенсхот _баггy_јеанс

Облик женског тела се мења! Баггy јеанс осваја свет. Појавио се на модним ревијама, изашао на улицу и сада је јасно да их морају купити све девојке које се модерно облаче.

Прочитајте још: Возило по мери КРАЉИЦЕ: Вози у 95. години и нико не сме да јој тражи ДОЗВОЛУ!

Баги панталоне су широке, удобне, врећасте. Струк је висок и мало комотнији од осталих панталона. После неколико година бесомучног стезања "баги панталоне" доносе олакшање, па ову моду коју доносе са собом многи зову "дистрес стил".

Баги панталоне доносе "дистрес стил"

Прочитајте још: ОГРОМНЕ ташне су модерне, али не правите ГРЕШКУ, носе се само на ОВАЈ начин (ФОТО)

Баги панталоне је лако носити, јер иду уз патике, сандале, ципеле, чизме, уз сву обућу. Горњи део је такође лако укомбиновати. Леди Дајана је 90-тих баги панталоне носила уз блејзер. Данашње девојке су навикле на уску гардеробу, а топ без бретела и голог стомака већ је завладао улицама. Силуета се боље истиче са кратким топом, а нарочито ако има траке преко стомака. Уз шешир огромног обода и огромне ташне бићете краљица лета.

Иду уз кратке топиће, али и оверсајт дуксеве

Међутим, слажу се и са дуксевима и широким џемперима, јер је "оверсајз" силуета пођеднако модерна.

Прочитајте још: Шта је ТОТ торба ? Најтраженији модел ове сезоне - спој модерног и удобног! (ФОТО)

Ове фармерке ће се носити и предстојеће јесени, па се припремите на време.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.