Oglas
· · Komentari: 0
TREND

Oblik ženskog tela se menja: Kako se nose bagi pantalone? (FOTO)

Uske farmerke su prošlost, živle baki pantalone!

1620291739_Bagy.PNG
Foto: Instagram/ screenshot _baggy_jeans
Oglas

Oblik ženskog tela se menja! Baggy jeans osvaja svet. Pojavio se na modnim revijama, izašao na ulicu i sada je jasno da ih moraju kupiti sve devojke koje se moderno oblače.

Pročitajte još: Vozilo po meri KRALJICE: Vozi u 95. godini i niko ne sme da joj traži DOZVOLU!

Bagi pantalone su široke, udobne, vrećaste. Struk je visok i malo komotniji od ostalih pantalona. Posle nekoliko godina besomučnog stezanja "bagi pantalone" donose olakšanje, pa ovu modu koju donose sa sobom mnogi zovu "distres stil".

Bagi pantalone donose "distres stil"

Pročitajte još: OGROMNE tašne su moderne, ali ne pravite GREŠKU, nose se samo na OVAJ način (FOTO)

Bagi pantalone je lako nositi, jer idu uz patike, sandale, cipele, čizme, uz svu obuću. Gornji deo je takođe lako ukombinovati. Ledi Dajana je 90-tih bagi pantalone nosila uz blejzer. Današnje devojke su navikle na usku garderobu, a top bez bretela i golog stomaka već je zavladao ulicama. Silueta se bolje ističe sa kratkim topom, a naročito ako ima trake preko stomaka. Uz šešir ogromnog oboda i ogromne tašne bićete kraljica leta.

Idu uz kratke topiće, ali i oversajt dukseve

Međutim, slažu se i sa duksevima i širokim džemperima, jer je "oversajz" silueta podjednako moderna.

Pročitajte još: Šta je TOT torba ? Najtraženiji model ove sezone - spoj modernog i udobnog! (FOTO)

Ove farmerke će se nositi i predstojeće jeseni, pa se pripremite na vreme.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas