Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТИЛ ПОЗНАТИХ

Славне лепотице синоћ су прошетале у заносним комбинацијама, а све очи су "пале" на ЏЕЈ ЛО (ФОТО)

Славне холивудске диве и лепотице прошетале су синоћ црвеним тепихом на 46. додели престижних "Пеопле'с Цхоице награда"!

1605534043_pjimage--1-.jpg
Фото: Принтскрин / инстаграм / јустјаред
Oglas

Њихова издања нису била ништа мање атрактивна него претходних година, а највише пажње свакако је привукао модни избор Џенифер Лопез која је блистала у краткој балон црвеној хаљини.

Славна певачица Џенифер Лопез добила је награду "Икона 2020. године", а када је изашла да прими признање чувена лепотица се расплакала пред камерама.

Позната глумица Софија Вергара заблистала је у црвеној чипканој хаљини, коју је искомбиновала са предивним златним сандалама и огрлицом са црвеним драгуљима који су уоквирени златним нитнама. Она је добила награду "Најбоља комична ТВ звезда".

Прочитајте још: Како да понесете РОЛКУ ове јесени? Сако није резервисан само за кошуљу (ФОТО)

Елен Попмео је америчка глумица позната по улози Мередит Греј у тв серији "Увод у анатомију". Она је на додели понела белу прозирну комбинацију, која се састојала од кошуље и панталона од истог материјала. Комбинацију је уоквирила белим сандалама и дискретним сребрним огрлицама. Елен је добила награду "Најбоља женска ТВ звезда".

Прочитајте још: Зима је пред вратима, ево који КАПУТИ се носе ове зиме (ФОТО)

Много славних дама се одлучило за женствену црвену боју, док је велики број њих одабрало класичне боје попут беле, црне, сребрне, златне. 

Прочитајте још: Ево како ћете постићи да вам НОГЕ изгледају ДУЖЕ и МРШАВИЈЕ (ВИДЕО)

 Прочитајте још: Истраживање открива: Колико ДУГО се жене шминкају да би постигле ПРИРОДАН ИЗГЛЕД

Прочитајте још: Волиш блејзере? ОВАЈ ПРИНТ је ваш савезник на квадрат

 

Прочитајте још: Носите ЦВЕТНУ ХАЉИНУ и током јесени: Уклопите је уз топле детаље 

 Прочитајте још: ФРИЗУРА којој ВЕТАР и КИША не могу ништа: Сви могу да је направе (ФОТО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas