· · Komentari: 0
STIL POZNATIH

Slavne lepotice sinoć su prošetale u zanosnim kombinacijama, a sve oči su "pale" na DžEJ LO (FOTO)

Slavne holivudske dive i lepotice prošetale su sinoć crvenim tepihom na 46. dodeli prestižnih "People's Choice nagrada"!

1605534043_pjimage--1-.jpg
Foto: Printskrin / instagram / justjared

NJihova izdanja nisu bila ništa manje atraktivna nego prethodnih godina, a najviše pažnje svakako je privukao modni izbor Dženifer Lopez koja je blistala u kratkoj balon crvenoj haljini.

Slavna pevačica Dženifer Lopez dobila je nagradu "Ikona 2020. godine", a kada je izašla da primi priznanje čuvena lepotica se rasplakala pred kamerama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Poznata glumica Sofija Vergara zablistala je u crvenoj čipkanoj haljini, koju je iskombinovala sa predivnim zlatnim sandalama i ogrlicom sa crvenim draguljima koji su uokvireni zlatnim nitnama. Ona je dobila nagradu "Najbolja komična TV zvezda".

Pročitajte još: Kako da ponesete ROLKU ove jeseni? Sako nije rezervisan samo za košulju (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Elen Popmeo je američka glumica poznata po ulozi Meredit Grej u tv seriji "Uvod u anatomiju". Ona je na dodeli ponela belu prozirnu kombinaciju, koja se sastojala od košulje i pantalona od istog materijala. Kombinaciju je uokvirila belim sandalama i diskretnim srebrnim ogrlicama. Elen je dobila nagradu "Najbolja ženska TV zvezda".

Pročitajte još: Zima je pred vratima, evo koji KAPUTI se nose ove zime (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Mnogo slavnih dama se odlučilo za ženstvenu crvenu boju, dok je veliki broj njih odabralo klasične boje poput bele, crne, srebrne, zlatne. 

Pročitajte još: Evo kako ćete postići da vam NOGE izgledaju DUŽE i MRŠAVIJE (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 Pročitajte još: Istraživanje otkriva: Koliko DUGO se žene šminkaju da bi postigle PRIRODAN IZGLED

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Pročitajte još: Voliš blejzere? OVAJ PRINT je vaš saveznik na kvadrat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Pročitajte još: Nosite CVETNU HALJINU i tokom jeseni: Uklopite je uz tople detalje 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 Pročitajte još: FRIZURA kojoj VETAR i KIŠA ne mogu ništa: Svi mogu da je naprave (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.