Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕГА

Ова четири мита о целулиту морате одмах да заборавите

Целулит, односно рупице и неправилности представља проблем свакој жени

1606937049_celulit.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Уколико заиста желите да се решите целулита прво морате заборавити на 4 најчешћа мита у које многе жене чврсто верују.

Прочитајте још: Како ЛАНЕНО УЉЕ може да помогне кожи и коси: Посебно је корисно у периоду који је дошао

1. Целулита се не можете решити утрљавајући гелове, лосионе чудног мириса или лепљиве креме на критичне зоне

Колико год вам произвођачи козметике против целулита обећавали врхунске резултате, реч је само о привиду који нема никакво дугорочно и дубље дејство. Креме могу врло успешно нахранити кожу и учинити је глатком и затегнутом, али целулит је дубински проблем и реч је о ткиву на које креме немају баш никакав утицај.

 

Фото: деспоситос

2. Скупи третмани и Спа понуде не гарантују никакве резултате, а смањиће само ваш месечни буџет

Супер понуде пакета често болних и нелагодних третмана све су чешће, али и у овој је ситуацији реч само о привиду. Поново говоримо о површинском заглађивању коже и дренажи која није решење већ само камуфлажа која не траје вечно.

3. Ружна удубљења попут наранџине коре зване целулит нису генетско наслеђе од ваше мајке

Иако ће се многе жене само насмејати, реч је о врло популарном миту у који многи верују, но наравно, то није истина. Ако мајка и ћерка имају исти проблем који се веже за наранџину кору, најчешће је проблем у недостатку вежбања, послу који раде и прехрани, а не о генима.

Прочитајте још: Направите сами пилинг за тело помоћу намирница из кухиње

4. Целулит вам не остаје до краја живота, а можете га се решити у било ком животном добу

С обзиром да целулит долази с опуштеним мишићима овај проблем се може ублажити и решити у било ком животном добу. Ходање, трчање, вожња бицикла или други облици вежбања за јачање мишића задњице и бедара могу решити овај проблем. Исто вреди и за правилну и шарену прехрану, а на вама је да будете упорне и доследне и да коначно кажете збогом целулиту.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas