Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бизаран трик који је одушевио жене: Има 67 година и на ОВАЈ начин се ослобађа целулита (ВИДЕО)

Највећи непријатељ жена је целулит

1664358231_celulit.jpg
Фото: Принтсцреен Тик Ток/ мсмелисса55
Oglas

Мелиса има 67 година и одлучила је да са својим пратиоцима подели трик за ослобађање целулита, помоћу мало чудне методе.

Прочитајте још: Народно веровање: Да ли знате зашто младожења не сме да види младу у венчаници пре свадбе?

Наиме, она је открила да има јединствену методу коју користи годинама, а која јој помаже:

- Отрићу вам нешто, иако је веома непријатно да се покаже. Доласком лета целулит почиње да се примећује, а што сте старији, ја имам 67 година, то га више имате - рекла је Мелиса у видео и открила да користи мањи ручни усуивач који прислања на место са целулитом:

 

@мсмелисса55 Целлулите ат 67. #целлулите #овер65 #овер60 #овер65стyле #овер50 #овер60беаутy #матуреwомен #овер50беаутy #овер50wомен #матуребеаутy #овер60стyле #овер60wомен #овер65цлуб #скинцаре #овер65скинцаре #овер60скинцаре #скинцарероутине #антиагинг #вацуумингцеллулите ♬ оригинал соунд - мсмелисса55

- Заиста помаже да се разбије целулит. Мислим, била сам стварно изненађена - рекла је и напоменула да овај "третман", не функционише са великим усисивачима, јер могу да попуцају капилари.

Њена метода одушевила је жене, а видео је погледало преко 2,3 милиона људи. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas