· · Коментари: 0
ЛЕПОТА ТЕЛА

Решење за ПОМОРАНЏИНУ КОРУ! Ово су домаћи рецепти за облоге против ЦЕЛУЛИТА

Целулит је проблем не само за одрасле жене, већ и за младе девојке. Витке ноге, затегнута задњица и глатка кожа сан су многих лепотица, зар не?

1669417195_569142_20190131110120_5c52cc9ab7896801fb630cedjpeg_ls.jpg
Фото: Shutterstock

Целулит је проблем не само за одрасле жене, већ и за младе девојке. Витке ноге, затегнута задњица и глатка кожа сан су многих лепотица.

Прочитајте још: Фризер саветује: Ова фризура ће вам дати млађи изглед, а ево која техника фарбања је идеална уколико имате седе

Главна предност облога против целулита код куће није само њихова ефикасност, већ и њихова јефтина цена, не морате да идете у салоне и трошите много времена. Пре поступка, кожа мора бити припремљена. Пилинг и пилинг коже. Сауна је идеална, али и врући туш или када.

Облози од меда

Мед против целулита у комбинацији са другим компонентама има одлична својства. У зависности од додатног састојка, постоје две врсте облога: хладни и топли. Најефикаснији је топли медени. Има за циљ загревање тела. Да бисте побољшали ефекат, покријте се ћебетом или ћебетом. Једина негативна је та што се ова процедура не показује свима.

Прочитајте још: Сушите лице ПЕШКИРОМ НАКОН УМИВАЊА? Ево због чега је то лоше за кожу

Замотајте са медом и сенфом

Направите облог од меда, сенфа и етеричних уља. Држите 45 минута, а затим исперите топлом водом. Најбоље резултате ћете постићи ако процедуру радите сваки други дан. Интервал између курсева је месец дана.

Облог са кафом

Нанесите смешу са млевеном кафом на проблематична места, држите неколико сати. Затим исперите. Умасирајте у кожу за најбоље резултате.

Облог са ђумбиром

Прочитајте још: Четири начина да заштитите косу док спавате: Да ли је сваки пут очешљате?

Узмите мед (60 грама), црвену паприку (5 грама), рендани ђумбир (10 грама), топлу воду (10 милилитара), маслиново уље (45 милилитара). Померите се и примените на проблематична подручја. Исперите након 30 минута хладном водом.

Битне напомене

Облози од меда ноћу нису само корисни, већ имају и опуштајући ефекат. Добро очистите кожу, за ово су одлични пилингови који помажу у пилингу мртвих ћелија.

Смеша се мора загрејати, а затим охладити на собну температуру. Након наношења смеше на тело, умотајте ове области филмом за храну. За врућу процедуру, на врху, поред филма, умотајте се у ћебе или ћебе.

Хладне процедуре се користе за појединачна проблематична подручја, вруће - за цело тело. Урадите 10-дневни курс облога (процедуру изводите сваки други дан), затим паузу од 2 месеца.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.