· · Коментари: 0
ФРИЗУРЕ

ПАЖ коса као из модних магазина: Направите ЧЕТИРИ невероватне фризуре (ВИДЕО)

Пунђа помпадур, венац, рибља кост и још много фризура могу да се направе од равне косе до ушију.

1593429882_Milabu1.PNG

Жене са средњом дужином косе увек имају исту фризуру, јер мисле да нема много могућности да промене изглед. Греше.

Прочитајте још: Пронађите идеалан модел ФАРМЕРКИ, који идеално пристаје уз вашу ФИГУРУ

Рибља кост Фото: Youtube/ screenshot Milabu

Рибља кост

Обично се верује да "рибљу кост" могу да направе само жене са дугачком косом. Напротив, то је могуће и са паж фризуром.

Потребна је цик-цак укосница.

Истина, треба набавити специјалну пластичну цик-цак укосницу која подсећа на спојене спајалице. Праменови косе се провуку кроз сваку рупицу и преостали репић на врату се закачи гумицом и увуче.

Пунђа помпадур Фото: Youtube/ screenshot Milabu

Пунђа помпадур

Прави се изузетно једноставно, а потребно је набавити само једну или две укоснице, у зависности да ли је коса послушна.

Довољна је укосница.

Покупи се коса у висини слепоочнице, не стеже превише и закачи укосницом. Укосница треба да се окрене ка темену, а не надоле. Уколико се доњи део сакупи и веже још једном укосницом добија се комплетна пунђа.

Раздељак

Сакривен израстак Фото: Youtube/ screenshot Milabu
Набавите уску и украшену шналу.

Украсне шнале које користе жене да дугачку косу покупе у пунђу искористите за потпуно другачију намену. Набавите уску, али лепо украшену шналу и закачите је на раздељак. Не само што ће изгледати веома заниљиво, него ће током критичних дана када израсте коса, учинити да се мање види разлика са офарбаном бојом!

Прочитајте још: ХИТ међу тинејџеркама: АНИМЕ LOOK! Ево како да се нашминкате (ВИДЕО)

Венац

Последњих година могу да се купе дугачке тапациране гумице или мараме које су у делу који се носи преко чела украшене, а део за потиљак није. Око гумице треба проблачити косу и полако је  ролати да би се, на крају,  добио венац. Са паж фризуром је најбоље косу сакупити у потиљку, а украшени део ставири преко чела или на темену.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.