Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
У чему је штос?

Печурка мода је у ТРЕНДУ - експлодирала је модна сцена! Ево зашто су креатори одабрали баш овај мотив (ФОТО)

Мотив печурке поново је модеран, а жене ће носити сукње на којима расту гљиве.

1617779816_Rahuk.PNG
Фото: Instagram/ screenshot rahulmishra_7
Oglas

Пролеће 2021. донело је широке панталоне, пастелне боје, цветне дезене, па и тропски принт, али овоме се нисмо надали!

Прочитајте још: Милица Милша одушевила фанове ФОТОГРАФИЈОМ из младости: "Била си и остала лепотица" (ФОТО)

Појавиле су се печурке! Прво су се стидљиво појавиле на мајици Беле Хадид, а онда и на хаљинама. Брзо су реаговале "тиктокерке" и показале су шоље за кафу са печуркама, као и "винтиџ" лампе.

Брент Нил је недавно објавио колекцију накита са печуркама у свим бојама.

Прочитајте још: Удобан и женствен: Комбинезон је модернији него икада!

Печурке су 60-тих и 70-тих година 20. века биле изузетно модерне, а изгледа да се естетика гљива поново вратила. Овај мотив су користили брендови попут "Хермеса" и Стеле Мекартни".

Прочитајте још: Три комада гардеробе који се носе у ХЛАДНИМ данима овог пролећа, биће модерни и на јесен (ФОТО)

Као да разнобојне печурке расту на сукњи!

Креатори су печурке, вероватно, одабрали као мотив у жељи да моду повежу са природом. Ван Харпен је за пролећну колекцију 2021. био инспирисан печуркама.

Фунги колекцију је управо објавио и Раул Мишра, изузетно цењени индијски креатор. Његове хаљине и сукње су попут разнобојних гљива које расту на дрвету, а када жена хода лако се њишу.

Боје сукњи и хаљина са печуркама су пастелне, попут сладоледа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas