· · Коментари: 0
интересантно

МИНИ МАУС ће први пут у историји да ПРОМЕНИ ОДЕЋУ: Облачи је чувена креаторка (ФОТО)

По први пут у историји, Мини Маус ће своју култну црвену хаљину са тачкицама заменити дизајнерским оделом – панталонама и одговарајућом машном.

1643358386_152ddc61e58bbea55aa64b86ce2f7cdb832330df.jpg
Фото: Депосит

Чувена Дизнијева мишица ће привремено обући плаво одело са црним тачкама које је дизајнирала Стела Макартни за прославу 30. годишњице Дизниленда у Паризу. Нова одећа ће Мини учинити „симболом напретка", каже дизајнерка.

Тематски парк ће 6. марта обележити своју трећу деценију „блиставом" новом представом испред Замка Успаване лепотице, који је недавно поново отворен након 12 месеци реновирања.

Макартнијева је рекла да је Мини „увек имала посебно место у њеном срцу" и да је била „одушевљена што ради са једном, једином, легендарном Мини Маус".

Прочитајте још: Чувени руски психолог Михаил Литвак: 18 правила која вам могу ОКРЕНУТИ ЖИВОТ за 180 степени

- Оно што волим код Мини је чињеница да она оличава срећу, самоизражавање, аутентичност и да инспирише људе свих узраста широм света. Плус, она има тако сјајан стил! - рекла је дизајнерка.

- Желела сам да Мини обуче своје прво одело са панталонама у Дизниленду у Паризу, па сам дизајнирала за њу – плави смокинг. Ово чини Мини Маус симболом напретка за нову генерацију. Носиће га у част месеца женске историје, у марту 2022 - додала је Макартни.

Дизајнерка ће такође лансирати „јединствену" мајицу Мини Маус као део њене сарадње са компанијом „Волт Дизни” а поводом Међународног дана жена, 8. марта.

Како наводе из Дизниленда у Паризу, Макартнијева ће такође издати ограничену серију производа инспирисану Дизнијевим класиком Фантазија из 1940. године, почевши од пролећа.

Прочитајте још: ПАС, КОРЊАЧА ИЛИ ПАПАГАЈ: Урадите тест и сазнајте каквог партнера подсвесно желите

И Мини и Мики Маус, заједно са остатком глумачке екипе, укључујући Пају Патка и Пату, Шиљу и Плутона, такође ће носити нове костиме креиране специјално за емисију поводом прославе годишњице.

У промо-видео снимку, ликови су „изашли на модну писту" како би показали своје нове костиме. Мики носи одело боје лаванде и сребрне боје и цилиндар, док је Мини носила рефлектујућу ружичасту хаљину са одговарајућом машном и блиставу верзију својих јаркожутих ципела.

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.