· · Коментари: 0

Плавуше више нису у моди, ОВО је нова БОЈА СЕЗОНЕ! Тренд најављен још током Оскара (ФОТО)

Додела Оскара послужила је за усклађивање нових трендова

1652686057_profimedia-0673456701.jpg
Фото: Profimedia

Током 94. церемоније доделе Оскара, било је више од једног аспекта који нас је оставио у шоку. Пре свега, не можемо занемарити ударац који је победник те вечери, Вил Смит, упутиокомичару Крису Року због шале на рачун своје жене, Џејде Пинкет.

Али једно од највећих изненађења тицало се новог тренда када је коса у питању: не желимо више сви да будемо плавуше, већ смеђе.

Журка часописа Ванити Фаир послужила је да сазнамо нове трендове у свету моде, шминке и боје косе. Чувене уметнице које су већи део својих каријера биле плавуше сада, можда ненамерно, стварају нови тренд: бринете владају.

Прочитајте још: ПАТИКЕ КАО ИЗ КОНТЕЈНЕРА: Баленсијагин нови модел кошта ПРАВО БОГАТСТВО, а изглед ће вас ШОКИРАТИ (ФОТО)

Њихова верност плавој коси је завршена и они се упуштају у нову модну авантуру непосредно пре лета. Али о коме говоримо? Почињемо са Хејли Бибер, ова манекенка је привукла пажњу својом плавом косом, али је пре неколико недеља одлучила да потамни косу и на црвеном тепиху носила јарки чоколадни тон.

Лили Џејмс је постала једна од најпризнатијих глумица у Холивуду по свом великом уметничком таленту, али и по плавој коси. Чак ју је и плава коса довела до тога да буде Дизнијева принцеза, пошто је у митском дечијем филму персонификовала Пепељугу. Сада нас је и она оставила без речи одлучивши се за природне смеђе тонове са примесама светлих праменова.

Чувена плесачица, Меди зиглер, нас је преварила. Мало по мало, мењала је фризуру да би од калифорнијске плаве прешла у земљане тонове које сада поносно носи на најважнијим светским галама. Смеђа коса истакла је њене зелене очи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maddie (@maddieziegler)

И не можемо заборавити Били Ајлиш. Ова награђивана певачица много је експериментисала са нијансама које носи у коси. Зелена је била једна од боја коју је певачица највише користила, али и плаву. Ипак, ова уметница нас је изненадила потпуно тамном косом како би представила нови тренд за наредних неколико месеци.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.