Oglas
· · Komentari: 0

Plavuše više nisu u modi, OVO je nova BOJA SEZONE! Trend najavljen još tokom Oskara (FOTO)

Dodela Oskara poslužila je za usklađivanje novih trendova

1652686057_profimedia-0673456701.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Tokom 94. ceremonije dodele Oskara, bilo je više od jednog aspekta koji nas je ostavio u šoku. Pre svega, ne možemo zanemariti udarac koji je pobednik te večeri, Vil Smit, uputiokomičaru Krisu Roku zbog šale na račun svoje žene, Džejde Pinket.

Ali jedno od najvećih iznenađenja ticalo se novog trenda kada je kosa u pitanju: ne želimo više svi da budemo plavuše, već smeđe.

Žurka časopisa Vaniti Fair poslužila je da saznamo nove trendove u svetu mode, šminke i boje kose. Čuvene umetnice koje su veći deo svojih karijera bile plavuše sada, možda nenamerno, stvaraju novi trend: brinete vladaju.

Pročitajte još: PATIKE KAO IZ KONTEJNERA: Balensijagin novi model košta PRAVO BOGATSTVO, a izgled će vas ŠOKIRATI (FOTO)

NJihova vernost plavoj kosi je završena i oni se upuštaju u novu modnu avanturu neposredno pre leta. Ali o kome govorimo? Počinjemo sa Hejli Biber, ova manekenka je privukla pažnju svojom plavom kosom, ali je pre nekoliko nedelja odlučila da potamni kosu i na crvenom tepihu nosila jarki čokoladni ton.

Lili Džejms je postala jedna od najpriznatijih glumica u Holivudu po svom velikom umetničkom talentu, ali i po plavoj kosi. Čak ju je i plava kosa dovela do toga da bude Diznijeva princeza, pošto je u mitskom dečijem filmu personifikovala Pepeljugu. Sada nas je i ona ostavila bez reči odlučivši se za prirodne smeđe tonove sa primesama svetlih pramenova.

Čuvena plesačica, Medi zigler, nas je prevarila. Malo po malo, menjala je frizuru da bi od kalifornijske plave prešla u zemljane tonove koje sada ponosno nosi na najvažnijim svetskim galama. Smeđa kosa istakla je njene zelene oči.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maddie (@maddieziegler)

I ne možemo zaboraviti Bili Ajliš. Ova nagrađivana pevačica mnogo je eksperimentisala sa nijansama koje nosi u kosi. Zelena je bila jedna od boja koju je pevačica najviše koristila, ali i plavu. Ipak, ova umetnica nas je iznenadila potpuno tamnom kosom kako bi predstavila novi trend za narednih nekoliko meseci.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas