Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
мода

Помозите вашем драгом да изабере савршене ЦИПЕЛЕ за венчање (ФОТО)

Узмите ствар у своје руке

1654605300_c8aef490673a96613d2ae21768680f1a.jpg
Фото: Пинтерест
Oglas

Знамо какви су мушкарци. Они су често неодлучни и остављају све за последњи тренутак. Посебно када дође време да бирају одећу за себе. Они неће имати довољно стрпљења да обиђу све продавнице, већ ће купити прво што им се буде свидело. Због тога не дозволите да ваш партнер направи неки избор због кога ће се кајати. Помозите му да пронађе идеално одело и ципеле. 

Прочитајте још: ОНИ ВЛАДАЈУ СВЕТОМ! Ова ТРИ хороскопска знака важе за најхаризматичније и нико не може да им каже не

Када су одела у питању, мушкарци углавном знају шта желе. Када дођу до ципела, обично гледају само удобност и треба им савет своије изабранице. 

Иако младожењине ципеле сигурно неће бити на врху ваших приоритета, ако се оне не слажу са оделом младожења може изгледати неуредно и неадекватно обучено. Тог дана комбинације које млада и младожења изаберу, биће у центру пажње. На основу тога ће гости стварати и препричавати своје утиске. Тако да не препуштајте ништа случају.

Прочитајте још: ШАКИРА и ПИКЕ први пут виђени заједно након раскида: Откривамо шта их је спојило (ФОТО)

Ципеле са којима не можете погрешити су свакако оxфорд ципеле. Оне су класик који не излази из моде. Определите се за боју која се слаже уз одело. Оне су идеалне уколико желите да изгледате елегантно. Ако ћете носити црну кравату, изаберите праву кожу. Она се добро комбинује са класичним смокингом и учиниће да младожења изгледа веома стилизовано и луксузно, а поново ненаметљиво. 

Ако је ваше венчање нешто лежерније, идеалан избор су мокасине. Она такође никада не излазе из моде, а и веома су удобне. Што се тиче боје, бирајте контрасте. Рецимо, ако је одело тамно плаве боје, одлучите се за крем мокасине. Ако се плашите да ће оне изгледати превише лежерно, лакиране мокасине или мокасине са потпетицом су идеално решење за вас. 

Фото: Пинтерест

Без обзира на то за који ћете се тип венчања определити, да ли ће оно бити класично или препуно најновијих трендова, желећете да све изгледа баш онако како сте замислили. Потрудите се да спојите лепо и корисно, па тако гледајте да ципеле буду удобне јер ћете на венчању већину времена провести на ногама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas