· · Komentari: 0
moda

Pomozite vašem dragom da izabere savršene CIPELE za venčanje (FOTO)

Uzmite stvar u svoje ruke

1654605300_c8aef490673a96613d2ae21768680f1a.jpg
Foto: Pinterest

Znamo kakvi su muškarci. Oni su često neodlučni i ostavljaju sve za poslednji trenutak. Posebno kada dođe vreme da biraju odeću za sebe. Oni neće imati dovoljno strpljenja da obiđu sve prodavnice, već će kupiti prvo što im se bude svidelo. Zbog toga ne dozvolite da vaš partner napravi neki izbor zbog koga će se kajati. Pomozite mu da pronađe idealno odelo i cipele. 

Pročitajte još: ONI VLADAJU SVETOM! Ova TRI horoskopska znaka važe za najharizmatičnije i niko ne može da im kaže ne

Kada su odela u pitanju, muškarci uglavnom znaju šta žele. Kada dođu do cipela, obično gledaju samo udobnost i treba im savet svoije izabranice. 

Iako mladoženjine cipele sigurno neće biti na vrhu vaših prioriteta, ako se one ne slažu sa odelom mladoženja može izgledati neuredno i neadekvatno obučeno. Tog dana kombinacije koje mlada i mladoženja izaberu, biće u centru pažnje. Na osnovu toga će gosti stvarati i prepričavati svoje utiske. Tako da ne prepuštajte ništa slučaju.

Pročitajte još: ŠAKIRA i PIKE prvi put viđeni zajedno nakon raskida: Otkrivamo šta ih je spojilo (FOTO)

Cipele sa kojima ne možete pogrešiti su svakako oxford cipele. One su klasik koji ne izlazi iz mode. Opredelite se za boju koja se slaže uz odelo. One su idealne ukoliko želite da izgledate elegantno. Ako ćete nositi crnu kravatu, izaberite pravu kožu. Ona se dobro kombinuje sa klasičnim smokingom i učiniće da mladoženja izgleda veoma stilizovano i luksuzno, a ponovo nenametljivo. 

Ako je vaše venčanje nešto ležernije, idealan izbor su mokasine. Ona takođe nikada ne izlaze iz mode, a i veoma su udobne. Što se tiče boje, birajte kontraste. Recimo, ako je odelo tamno plave boje, odlučite se za krem mokasine. Ako se plašite da će one izgledati previše ležerno, lakirane mokasine ili mokasine sa potpeticom su idealno rešenje za vas. 

Foto: Pinterest

Bez obzira na to za koji ćete se tip venčanja opredeliti, da li će ono biti klasično ili prepuno najnovijih trendova, želećete da sve izgleda baš onako kako ste zamislili. Potrudite se da spojite lepo i korisno, pa tako gledajte da cipele budu udobne jer ćete na venčanju većinu vremena provesti na nogama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.