Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПОТА ЛИЦА

Правилно наношење серума СПРЕЧАВА БОРЕ! Ево како да себи приуштите потпуну негу и спречите прве знакове старења (ВИДЕО)

Исправно наношење кремица на лице може спречити прве знакове старења

1653406030_face-cream-g38b429206_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Многе жене редовно користе различите серуме за негу лица, за ублажавање и спречавање настанка бора, али се упркос дугорочном наношењу кремица не види разлика. Разлог томе може бити у неправилном наношењу креме, односно изостанку масаже лица приликом апликоања серума.

Прочитајте још: Музика током тренинга: Да ли нам заиста помаже да вежбамо боље?

Како бисте постигли најбоље ефекте серума, уља, кремица и осталих козметичких производа за лице, битно је посветити пажњу правилној апликацији производа јер на тај начин можемо многоструко појачати и подржати учинак неког производа.

Прочитајте још: НАЈЗНАМЕНИТИЈЕ СРПКИЊЕ: За многе од њих нисте чули, а дугујемо им велику захвалност

Како би се подржале и активирали хидратантне компоненте серума, потребно га је увек наносити на мокру кожу лица.

Осим тога, обавезно уврстите у своју рутину и брзинску лифтинг масажу која нам служи као мини дренажа и лифтинг масажа, својој кожи поклањате пуно више од обичног прања лица и апликовања неког производа. За ово вам је потребно свега неколико минута, а у видео запису који следи можете испратити све корак и учинити чудо за своју кожу...

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas