· · Коментари: 0
НЕГА КОЖЕ

Пре спавања ЗАШТИТИТЕ КОЖУ како бисте се пробудили свежи и одморни

Како бисте одржали свежину и мекоћу коже и изгледали одморно и сјајно сваког јутра, веома је важно да заштитите кожу пре одласка у кревет.

1611587375_Depositphotos_35776929_s-2019.jpg
Фото: Депозит

Поред скидања шминке и умивања пре спавања, пожељно је да се навикнете на још неколико трикова за лепу кожу.

Пре свега морате набавити ноћну крему која одговара вашем типу коже. Морате бити опрезни јер ако одаберете погрешну крему, добићете контра ефекат. Ноћну крему нанесите увек после скидања шминке и чишћења лица.

Прочитајте још: За лепу и здраву кожу ЈЕДНУ ствар обавезно избегавајте

Фото: Депозит

 

Глинене маске су идеалне за храњење коже пре спавања. За пунији и здравији изглед коже ујутро, неколико пута седмично пре спавања нанесите глинену маску на лице, исперите је и намажите лице ноћном кремом.

Памучне маске су такође одличне за одморнији и млађи изглед коже. Можете их користити сваки дан, а најбоље су оне од 100-постотног памука и високим степеном прозрачности.

Прочитајте још: Чини вам се да пребрзо СТАРИТЕ? Можда чините једну од ове три ФАТАЛНЕ ГРЕШКЕ

Поред маски за лице, маске за очи ће вас заштитити од буђења с подочњацима и натеченим очима. Такође, маске за очи помажу у деловању крема или производа које нанесете око очију пре спавања.

На крају, кожи највише треба витамина Ц који помаже у производњи колагена. Уколико не конзумирате довољно витамина током дана, пре спавања попијте шумећи витамин Ц за младалачки сјајан изглед коже ујутро.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.