· · Коментари: 0
МОДА

ПРЕЖИВЕЛА је СВЕ и жене је после читавог века и даље НОСЕ!

Ако треба да се на брзину спакујете прво што треба да ставите у кофер је - бела кошуља

1600677948_Depositphotos_353966470_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Да неким случајем могу да завире у почетак треће деценије 21. века, холивудске диве Ава Гарднер, Лорин Бекол и Кетрин Хепберн имале би утисак да је време стало.

Прочитајте још: Уз ових 5 ЈЕДНОСТАВНИХ САВЕТА изгледаћете сређено и када НЕМАТЕ ВРЕМЕНА за спремање

Наиме, њихов омиљени одевни предмет, класична бела кошуља, преживела је све трендовске диктате. А најпоноснија би била чувена Коко Шанел, која је мушкој кошуљи боје снега подарила женственост, па тако и дуговечност.

Носе их сви - глумице, студенткиње, мајке...

И данас је радо носе како најпознатије жене света (рецимо, глумица Шарлиз Терон), тако и "обичне" које желе да изгледају елегантно. Комбинују је уз џинс, панталоне, одела, сукње...

И даље је "број 1" бела кошуља испод одела!

Овосезонске беле кошуље мушког кроја (дуге, са крагном и обичним дугмићима) готово да се ни по чему не разликују од својих "предака", осим што су понеке украшене црним паспулима, тилом, ресама - што им даје ноту женствености.

Прочитајте још: Одећу бирајте према БОЈИ ТЕНА! Ево које нијансе вам приличе

Ипак, ако је судити по фотографијама светских трендсетерки, и даље је комбинација број један она у којој се кошуља носи испод одела, на пример оног од принс де гала, чак и уз кравату чију строгоћу донекле "поништавају" високе потпетице и моћан накит.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.