Oglas
· · Komentari: 0
TREND

Princeza Dijana i danas je uzor: TRI komada NAKITA za kojim lude milenijalci (FOTO)

Ledi Dijana je bila čuvena po bisernim ogrlicama, ali njen nakit danas mnogi nose.

1625733423_Princeya-Dijana.png
Foto: EPA
Oglas

Princeza Dijana je bila ikona stila i "modne zadatke" koje je postavila i danas mnogi pokušavajud a dostignu.

Pročitajte još: Stari-novi TREND: Kendal Džener i Gvinet Paltrou nose papuče kakve do juče niko ne bi obuo! (FOTO)

Princeza Dajana je imala i impozantnu kolekciju nakita. Pored vereničkog prstena Ledi Dijane koji sada možemo videti na ruci Kejt Midlton, a princeza je nosila prelepe ogrlice.

Ove godine Britanija obeležava 60 godina od rođendana princeze Dijane i tim povodom su sinovi prinčevi Vilijam i Hari otvorili spomenik u čast Ledi Di, u Kensingtonskom parku. Pošto je ovo godina u znaku Ledi Di, posle kultne tašne, pojavio se i nakit koji je volela najvoljenija princeza.

Ledi Dijana je bila modna ikona i svi su pratili svaki njen korak, imitirali njen stil oblačenja i prihvatali njene modne savete.

Pročitajte još: LAGALA: Megan Markl je kao mala bila OPSEDNUTA kraljevskom porodicom! (FOTO)

Biseri Ledi Dijane

Majka princa Vilijama i Harija je obožavala bisere. Imala je nekoliko bisernih ogrlica. Najpozantija je niska od tri reda sa prelepom kopčom od safira koju sada nosi Kejt Midlton. Dijana je imala i dugačke bisere koje je vezivala u čvor koji je visio pozadi duž golih leđa.

Princeza Dijana je vratila u modu i bisernu ogrlicu oko vrata, ali i transparentneminđure.

 

Pročitajte još: Otvaranje spomenika princezi Dajani: Princ Hari stigao, a Kejt Midlton SKINUTA sa SPISKA gostiju!

 

Koktel prstenje

Princeza Dijana je uvek imala savršen manikir i uvela je u modu koktel prstenje. Reč je o velikim komadima nakita, sa velikim kamenjem i takvi prsteni uvek dolaze do izražaja. Najpozantiji je akvamarin prsten princeze Dijane.

Ogrlica sa imenom

Sada su ponovo popularne ogrlice sa imenom drage osobe. Istina, princeza Dijana je nosila zlatnu ogrlicu sa inicjalom "D", a bio je direktna asocijacija na Anu Bolen.

Pročitajte još: Beba Bridžet Džouns: Rene Zelveger konačno sa mališanom (FOTO)

Pročitajte još: Stari-novi TREND: Kendal Džener i Gvinet Paltrou nose papuče kakve do juče niko ne bi obuo! (FOTO)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas