Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Природна маска за лице од само три састојка: РЕЗУЛТАТИ могу бити видљиви после само седам дана

Решите се нежељених бора

1673445098_dc7e1d258f67b605275397e163e3fd6b247b8b65.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

За неговану и блиставу кожу предуслов нису прескупи препарати, а ову крему можете брзо и једноставно направити код куће.

Готово свака жена прижељкује неговану, здраву и сјајну кожу, без бора и других неправилности на лицу. Оне су, међутим, неизоставне и не можемо их у потпуности заобићи, али можемо успорити њихову појаву.

Неке од врло делотворних препарата можете направити сами код куће, а међу њима је и ова домаћа крема против бора, која је одлична за негу коже јер хидрира, чини тен лепшим, смањује видљиве боре и успорава процес старења коже.

Састојци су природни и безбедни, одговара свим типовима коже, а чињеница која ће сигурно обрадовати све даме јесте да су резултати видљиви већ након седам дана.

Прочитајте још: Ставите АЛУМИНИЈУМСКУ фолију на лице: Трик професионалаца који ће учинити да изгледате одморно и свеже

Састојци који су вам потребни:

- једно жуманце

- једна кашика меда

- две кашике апотекарског вазелина.

Припрема:

Вазелин отопити на воденој пари. Скинути са шпорета и додати остале састојке: мед и жуманце. Све састојке мешати неколико минута, док не добијете хомогену смесу.

Крема се затим лаганим, масирајућим покретима наноси на очишћену кожу. Након 30 минута уклоните остатке креме ватом или влажном марамицом за лице.

Поред редовне и правилне неге, за здравље коже веома је важно и на који начин се хранимо. Неке од намирница које успоравају старење коже су броколи, риба, шаргарепа и парадајз.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas