· · Коментари: 0

Природни АЈЛАЈНЕР:Трик са ТикТок-а који ће вам помоћи да ваше очи изгледају отвореније (ВИДЕО)

Једноставан трик за стварање линије ајлајнера

1658832211_foto-Pexels.jpg
Фото: Пеxелс

На друштвеној мрежи ТикТок постоји доста корисних трикова и савета који могу да вам олакшају живот у разним сегментима. 

Овог пута је у питању наношење ајлајнера, што је многим припадницама лепшег пола веома компликован и тежак процес. Доста њих мучи муку са овом техником шминкања, а очи често не испадно једнако. Најгори моменат је када вам ајлајнер на једном оку изгледа савршено, док на другом тај успех не можете да поновите.

Трик који вам може олакшати муке, а уз помоћ њега ћете направити природни ајлајнер.. Морате пронаћи праву нијансу коректора. Она мора бити светлија од боје вашег капка за неколико нијанси.

Прочитајте још: Шта се све дешава у организму ако сваког дана попијете ЧАШУ ВОДЕ СА СОДОМ БИКАРБОНОМ: Добро обратите пажњу

 

@маyтахми Wхен ур даркер еyелидс бецоме усефул x #едиториалмакеуп #линертуториал #еyелинер #макеупхацкс ♬ Мусиц Фор а Сусхи Рестаурант - Харрy Стyлес

Затим узмите свој коректор и танком косом четкицом направите линију од доњег угла очију и једну уз ивицу горњег капка и повежите их у једну тачку. Оставите простор између без попуњавања као код нормалног ајлајнера, јер је ваша природна боја заправо ваша подлога. Када постигнете жељени облик ајлајнера, узмите ту исту четкицу и изблендајте ивице коректора.

Ваше очи ће изгледати отвореније и лепше, а погодан је и за почетнике у шминкању. Креаторка овог трика је Маи Акхтар, којој ће многе жене бити захвалне.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.