· · Коментари: 0
СЕРИЈЕ

Прва реакција на "Секс и град" је мук и неверица: Чему ПЛАТОРМЕ и ТУФНЕ? (ФОТО)

Прве реакције на "Секс и град" су очајне, али видећемо шта следи даље.

1626161598_Sex-i-grad.PNG
Фото: Instagram/ screenshot sarahjessicaparker

Сара Џесика Паркер није издржала и објавила је прву слику са снимања наставка култне серије "Секс и град". То је само слика, али довољна да нам покаже у ком правцу ће се кретати серија.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон на Вимблдону носила ципеле од 4,500 динара, а сви причају и о РОЗЕ хаљини! (ФОТО)

Какву че гардеробу носити Кери, Миранда и Шарлот?

Нема жене на планети која се није орбадовала када су у јануару најавили наставак серије "Секс и град". Одмах су се појавила два питања: Како ће објаснити одсуство Саманте и шта ће носити преостале три другарице, јер се и мода променила?

Да ли ће "Секс и град 2" постављати трендове?

Серија "Секс и град" је била популарна не само због занимљиве приче четири Њујорчанке које муку муче са мушкарцима, већ и због моде. Многи делови гардеробе коју су носиле Кери, Шарлота, Саманта и Миранда нашле су пут до жена широм света.

Зашто платформе?
Женама се не свиђају "Celine" платформе на ногама Кери, јер делују рогобатно!
Штикле, широко и све већ виђено!

Једно је сигурно - штикле, дугачко и широко! Наиме, све три глумице носе штикле, а Кери црне латформе. Кери Бредшо носи широку црно-белу пепито сукњу на глок. Уз сукњу има и белу широку кошуљу. Коса је препознатљиве дужине на неколико места "сломљена".

Прочитајте још: Истиче НАЈБОЉЕ на жени: Детаљ без којег не смете завршити лето (ФОТО)

Шарлот изгледа као тетка

Шарлота је обучена у црну "оловка сукњу" и црну блузу са белим туфницама, спуштену са рамена. Изглед је употпуњен црним салонкама и "шанел" ташницом. Ни њена фризура није промењена. Коментари прве фотографије са снимања нису поздравиле ни изглед Шарлот, јер многи мисле да јој не служи на част показивање рамена, а ни кошуља на туфне, сматрају, Шарлоти не стоји добро и да изгледа "као тетка".

Мирандине панталоне су прошле најбоље.

Миранда једина носи панталоне, беле и широке са каишем и кошуљом пастелних боја. Њена фризура је кратка и плава. Миранда једина није добила лоше критике за стајлинг, већ позитивне коментаре да једина изгелда као Њујорчанка!

Прочитајте још: Кетрин Зита Џонс (51) је одабрала савршену летњу БЕЛУ ХАЉИНУ (ФОТО)

Пошто смо на друго питање добили одговор - девојке ће и даље носити фирмирану гардеробу и постављати стандарде, чекамо одговор на друго.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Прочитајте још: Овако се сада облаче Италијанке: Три модне идеје са којима нећете ПОГРЕШИТИ (ФОТО)

И на крају, неки су на објављивали на друштвеној мрежи Twitter да ће се, можда, поново појавити Саманта. Без глумице Ким Катрал сигурно неће серија бити иста.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.