Oglas
· · Komentari: 0
CIPELE

Skupe "Keri Bredšo cipele" od satena dobile jeftiniju kopiju i kupuju ih žene širom sveta (FOTO)

Keri Bredšo se u njima udala, a sada mogu da ih priušte i ostale devojke.

1624972893_ManoloBlahnik.PNG
Foto: Instagram/ screenshot luna_djogani
Oglas

Sara Džesika Parker je proslavila ove cipele. Glumeći Keri Bredšo u seriji "Seks i grad" imala je bezbroj kutija cipla Manolo Blahnik. Ali, ove su bile jedne i jedine.

Pročitajte još: Šeron Stoun (63) u žutom bikiniju: Ovaj model stoji damama svih godina (FOTO)

Nastavak "Seks i grada"

Počelo je snimanje nastavka kultne serije "Sex and the City", a uz nove dogodovštine starih glumica Keri, Mirande i Šarlot očekujemo i nove modne trendove. Ova serija je ostavila neizbrisiv trag u istoriji mode.

Tim modnih kreatora oblači Keri, Mirandu i Šarlotu u nastavku serije.

Keri Bredšo je imala ekstravagantan stil i uvek je nosila visoke štikle na kojima su joj zavidele žene širom sveta. Milioni žena su pratile svaki modni diktat. Međutim, cipele Manolo Blahnik nazvane "Hangisi satin courts" nisu mogle da kupe, jer koštaju više od 800 evra. Više nije tako, jer su se pojavile kopije!

Cipele su od satena

Cipelice su špic, od satena, imaju tanku štiklu i ukrašene su velikom šnalom sa štrasom. Lepo stoje na svakoj ženskoj nozi i od svake žene mogu da naprave princezu. Cipelice su kobaltno plave, crvene, bele ili roze. Napred imaju broš sa biserima ili štrasom.

Pročitajte još: Famozna crvena haljina Kejt Midlton planula, a taj model stoji svim ženama! (FOTO)

Keri se u ovim cipelama udala.

Keri Bredšo je nosila ove cipele na venčanju sa Zvezkom (Mr Big). Satenske cipele su pravi sinonim za Pepeljugu, a sada se mogu nabaviti u raznim bojama, pa čak i kao papuče.

Pročitajte još: Bluza bez bretela SKRAĆUJE figuru! NE, ako je ponesete kao i Sofija Vergara (VIDEO)

Pročitajte još: Široke pantalone i blejzer: Jedan DETALJ je ovog leta NAJVAŽNIJI

Pročitajte još: Stari-novi TREND: Kendal Džener i Gvinet Paltrou nose papuče kakve do juče niko ne bi obuo! (FOTO)

U iščekivanju nastavka kultne serije "Seks i grad" pripremite se!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas