Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТ

РЕШЕЊЕ ЗА НИСКЕ ДАМЕ:Три савета како да изгледате минимум 15 ЦМ ВИШЕ него што заиста јесте (ФОТО)

Правим избором гардеробе и обуће можете визуелни издужити фигуру.

1626078946_pantaloneDepozit.png
Oglas

Високе потпетице нису једини начин да изгледате више него што заиста јесте.

Уколико изаберете прави модел и дезен гардеробе, можете додати минимум 15 центиметара на своју праву висину.

Ово су неки од савета како да то и постигнете.

Прочитајте још: Заборавите на мараме, летњи ПОНЧО је прави ХИТ ОВЕ СЕЗОНЕ: Идеалан и за плажу и за вечерњи аутфит (ФОТО/ВИДЕО)

Тајна је у правом кроју

Панталоне могу и те како да вам издуже фигуру, али само ако одаберете прави крој и идеалну дужину.

Дубок струк је у овом случају најбољи, јер ће учинити да ваше ноге изгледају дуже, стога бирајте панталоне са дубоким струком.

Такође, није толико важно да ли ће бити ужи или шири модел. Ипак, ако се одлучите за шири модел панталона са дубоким струком, обратите пажњу на један детаљ.

Дужина ногавица мора да прекрије стопало.  

Уколико су панталоне краће, и откривају мало коже, ваше ноге ће у том случају изгледати краће.

Комбинација боја

Ако се обучете у истом принту или боји од главе до пете, издужићете визуелно линију.

Оно што је добро јесте да не постоји само једна боја или један принт који посебно издужује, па стога можете изабрати боју коју волите или неки занимљиви принт који вам се допада.

Прочитајте још: ШИК ТРЕНД: Три предлога како да носите ПЛИСИРАНУ СУКЊУ овог лета (ФОТО)

Ако желите да мало "разбијете" свој аутфит, искомбинујте неколико нијанси једне боје.

Без бриге, не можете претерати - етектни ћете бити колико у белој, толико и у некој дречавој боји, или шареном принту.

Идеална обућа

Ако сте обукли кратку хаљину или сукњу, своју линију можете да издужите само уз прави модел обуће.

Током летњих дана идеална обућа с којом ћете изгледати визуелно више су сандале са танким каишчићима, који се везују око чланака, или пак мало изнад њих.

Прочитајте још: 5 модела папуча које су елегантније од сандала: Ево како да их носите (ФОТО)

Овим триком служи се и позната ријалити зведа Ким Кардашијан, која је висока свега 1.57 м, иако на сликама делује много више.

Треба имати на уму да овакве сандале углавном нису удобне, па избегавајте да их носите ако планирате да дуго будете на ногама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas