· · Komentari: 0
SAVET

REŠENJE ZA NISKE DAME:Tri saveta kako da izgledate minimum 15 CM VIŠE nego što zaista jeste (FOTO)

Pravim izborom garderobe i obuće možete vizuelni izdužiti figuru.

1626078946_pantaloneDepozit.png

Visoke potpetice nisu jedini način da izgledate više nego što zaista jeste.

Ukoliko izaberete pravi model i dezen garderobe, možete dodati minimum 15 centimetara na svoju pravu visinu.

Ovo su neki od saveta kako da to i postignete.

Pročitajte još: Zaboravite na marame, letnji PONČO je pravi HIT OVE SEZONE: Idealan i za plažu i za večernji autfit (FOTO/VIDEO)

Tajna je u pravom kroju

Pantalone mogu i te kako da vam izduže figuru, ali samo ako odaberete pravi kroj i idealnu dužinu.

Dubok struk je u ovom slučaju najbolji, jer će učiniti da vaše noge izgledaju duže, stoga birajte pantalone sa dubokim strukom.

Takođe, nije toliko važno da li će biti uži ili širi model. Ipak, ako se odlučite za širi model pantalona sa dubokim strukom, obratite pažnju na jedan detalj.

Dužina nogavica mora da prekrije stopalo.  

Ukoliko su pantalone kraće, i otkrivaju malo kože, vaše noge će u tom slučaju izgledati kraće.

Kombinacija boja

Ako se obučete u istom printu ili boji od glave do pete, izdužićete vizuelno liniju.

Ono što je dobro jeste da ne postoji samo jedna boja ili jedan print koji posebno izdužuje, pa stoga možete izabrati boju koju volite ili neki zanimljivi print koji vam se dopada.

Pročitajte još: ŠIK TREND: Tri predloga kako da nosite PLISIRANU SUKNJU ovog leta (FOTO)

Ako želite da malo "razbijete" svoj autfit, iskombinujte nekoliko nijansi jedne boje.

Bez brige, ne možete preterati - etektni ćete biti koliko u beloj, toliko i u nekoj drečavoj boji, ili šarenom printu.

Idealna obuća

Ako ste obukli kratku haljinu ili suknju, svoju liniju možete da izdužite samo uz pravi model obuće.

Tokom letnjih dana idealna obuća s kojom ćete izgledati vizuelno više su sandale sa tankim kaiščićima, koji se vezuju oko članaka, ili pak malo iznad njih.

Pročitajte još: 5 modela papuča koje su elegantnije od sandala: Evo kako da ih nosite (FOTO)

Ovim trikom služi se i poznata rijaliti zveda Kim Kardašijan, koja je visoka svega 1.57 m, iako na slikama deluje mnogo više.

Treba imati na umu da ovakve sandale uglavnom nisu udobne, pa izbegavajte da ih nosite ako planirate da dugo budete na nogama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.