· · Коментари: 0
МУШКАРЦИ

САТ открива много о мушкарцу, а ЦРНИ говори више од речи

Црни, спортски, елегантни - сат је сада модни детаљ, јер му улога није само да показује тачно време.

1611331959_deposat.jpg
Фото: Депозитфото

Сат на руци представља детаљ који много говори о вашој личности и стилу. Зато би требало да се руководите одређеним критеријумима приликом одабира одговарајућег модела.

Прочитајте још: Велики златни брош и црвена сукња до пода... Лејди Гага поставила нове модне трендове (ФОТО)

Свестрани и лепо дизајнирани сатови дају могућност да се носе у различитим приликама. Уколико желите модел са таквим карактеристикама, ево неколико препорука.

Сат показује да мушкарац има стила.

Сигурно нећете погрешити ако купите црни сат јер можете да га носите уз одело, али и лежерније одевне комбинације. Они који имају оквир црне боје, копче и наруквице, врло су елегантни и дају јединствен стил сваком мушкарцу, а посебно су инспирисани особама које воле природу. Праве се од плексигласа и имају велики број детаља и геџета. У ове моделе спадају и сатови за мушкарце којима је омиљена спортска елеганција.

Прочитајте још: Будите елегантне и заводне - понесите кожну сукњу уз разне комбинације (ФОТО)

Они су уједно и најпродаванији јер су углавном приступачни и лако се комбинују са различитим одевним стиловима. Могу да имају хромирану, гумену или кожну наруквицу, а кад је о дизајну реч, избор је широк и зависи од личног афинитета и стила.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.