· · Коментари: 0
ШАЛ

Седам шалова је модерно ове зиме, одаберите ШЕСТИ

Чизме и капут нису комплетни ако немате шал.

1606314878_woman-3083401_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Огромни и светли, шарени и штрикани у кући - ове зиме ћемо се мало кретати, али нека сваки излазак из куће буде спектакуларан.

Прочитајте још: Комад одеће који је савршен за ЗИМСКЕ дане

Штрикајте!
Три клупчета су довољна за велики, а два за мали шал. Пиринач је најлакши. Пробајте!

1. Пастелне нијансе

Дама уз лице увек треба да има светле боје. Ово је први модни поступалт Коко Шанел. Розе, светло плави, беж и увек бели - одаберите шал светле нијансе, јер ћете изгледати млађе и свежије.

Коко Шанел је рекла да жена увек треба да има светлу боју око лица. Дакле...

2. Дугачки и танки

Тањи шалови су пријатнији, али да би грејали морају да буду дугачки како би се дама обмотала око врата неколико пута. Можете га и сами штрикати.

Ускладите шал са капутом и капом Фото: Пексел

3. Анимал принт

Лето је одавно прошло, али то није разлог да се уз црни или браон капу не носи анимал-шал. Међутим, не претерујте, ако носите анимал шал нека капа буде једнобојна.

Уз анимал шал се носи једнобојна капа!

4. Крзнени шал

Крзно ће увек бити у моди, а последњих година су се појавили крзнени шалови са рупом. Наиме, кроз рупу се провуче други крај крзна.

Прочитајте још: Мења три одевна комада: Ово је НАЈПОПУЛАРНИЈА хаљина за зиму! (ФОТО)

5. Свила и шифон

Прелеп свилени шал не може ништа да замени! Ипак, овакав шал се носи уз високу крагну и обавезну шубару.

6. Огромни шалови

Оверсајз шалови који могу да огрну жену, да буду корисни када пије кафу испред кафића, да покрију главу ако неочекивано падну киша или снег.

Прочитајте још: Само је потребно добро искомбиновати: Ово је један од НАЈПОПУЛАРНИЈИХ ДЕЗЕНА тренутно! (ФОТО)

7. Марама

Марама може да буде шал, али мора да буде велика и

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.