Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПОТА ЛИЦА

Стручњаци откривају: Ово су 4 правила савршеног наношења СВАКОДНЕВНЕ ШМИНКЕ

Сва козметика се бира на индивидуалној основи, али постоје нека правила којих се свака жена мора придржавати

1676329066_168695_profimedia-0646191417_f.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Када бирате своју шминку, морате се ослонити на тип коже и личне преференције. Али постоји низ производа који су неопходни за правилно наношење шминке, међу њима:

Прочитајте још: Продужите младост без ТРОШЕЊА НОВЦА на ботоксе: Ово је суперхрана за УКЛАЊАЊЕ БОРА

  • течну пудер у тону;
  • основна шминка;
  • коректор;
  • пудер у праху;
  • палета хајлајтера;
  • руменило.

Многе девојке знају шта су тонска подлога, коректор и хајлајтери. Међутим, да би се створио савршен тон, није довољно само знати за њихово постојање. Порука је да не постоје само основна знања која сугеришу намену производа, већ и суптилности које ће помоћи да се истакне индивидуалност изгледа сваке девојке. 

Правила за савршено шминкање лица

Беспрекоран резултат ће се добити само ако је тон што је могуће равномернији, што значи да је добро осенчен, без видљивих линија. Ова 4 главна правила ће вам помоћи да га направите:

Прочитајте још: Сушите лице ПЕШКИРОМ НАКОН УМИВАЊА? Ево због чега је то лоше за кожу

  1. Требаће вам најмање 4 квалитетне четке: пудер, пудер, руменило и сјенило.
  2. Не можете заменити један производ другим. Ако вам је потребна база испод сенки, онда је не би требало заменити коректором.
  3. За ефекат лаганог препланулог тена потребно је користити бронзер.
  4. Важно је да не претерујете приликом наношења пудера. Ако кожа није проблематична, боље је користити производ опћенито само на оним подручјима гђе се појављује масни сјај.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas