Oglas
· · Komentari: 0
LEPOTA LICA

Stručnjaci otkrivaju: Ovo su 4 pravila savršenog nanošenja SVAKODNEVNE ŠMINKE

Sva kozmetika se bira na individualnoj osnovi, ali postoje neka pravila kojih se svaka žena mora pridržavati

1676329066_168695_profimedia-0646191417_f.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kada birate svoju šminku, morate se osloniti na tip kože i lične preferencije. Ali postoji niz proizvoda koji su neophodni za pravilno nanošenje šminke, među njima:

Pročitajte još: Produžite mladost bez TROŠENJA NOVCA na botokse: Ovo je superhrana za UKLANJANJE BORA

  • tečnu puder u tonu;
  • osnovna šminka;
  • korektor;
  • puder u prahu;
  • paleta hajlajtera;
  • rumenilo.

Mnoge devojke znaju šta su tonska podloga, korektor i hajlajteri. Međutim, da bi se stvorio savršen ton, nije dovoljno samo znati za njihovo postojanje. Poruka je da ne postoje samo osnovna znanja koja sugerišu namenu proizvoda, već i suptilnosti koje će pomoći da se istakne individualnost izgleda svake devojke. 

Pravila za savršeno šminkanje lica

Besprekoran rezultat će se dobiti samo ako je ton što je moguće ravnomerniji, što znači da je dobro osenčen, bez vidljivih linija. Ova 4 glavna pravila će vam pomoći da ga napravite:

Pročitajte još: Sušite lice PEŠKIROM NAKON UMIVANJA? Evo zbog čega je to loše za kožu

  1. Trebaće vam najmanje 4 kvalitetne četke: puder, puder, rumenilo i sjenilo.
  2. Ne možete zameniti jedan proizvod drugim. Ako vam je potrebna baza ispod senki, onda je ne bi trebalo zameniti korektorom.
  3. Za efekat laganog preplanulog tena potrebno je koristiti bronzer.
  4. Važno je da ne preterujete prilikom nanošenja pudera. Ako koža nije problematična, bolje je koristiti proizvod općenito samo na onim područjima gdje se pojavljuje masni sjaj.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas