Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕГА КОСЕ

Трајно уклоните ПЕРУТ са препаратом са само два састојка који можете припремити у својој кухињи (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

Заборавите на скупе медицинске препарате за решење проблема перутања коже главе

1655761830_adult-g9c9595e4a_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Проблем перуатња коже главе посебно ствара проблеме код жена због дуже длаке и тешког ооравка власишта услед коришћења фарби и других тешких медицинских и препарата за негу косе. Доносимо вам једноставан препарат за уклањање перути који можете саме направири са само два састојка.

Прочитајте још: Сестра Јелисавете Орашанин пресликана је глумица: Два пута ћете погледати слику (ФОТО)

Припрема препарата против перути

Кокосово уље је врло лековито за козу власишта које се перута услед дугогодишњег дејства агресивних шампона, фарби и маски. Ово уље утиче позитивно на смирење скалпа борећи се против гљивица које су најчешће узрочници перутања и обољења власишта. Једно је од најбољих и против опадања косе и за саму исхрану корена длаке.

Прочитајте још: Требало би да научите да ЋУТИТЕ О ОВИХ 5 СТВАРИ - одмах ће вам кренути у животу 

Етерично уље чајевца са троструким дејством, антивирусно, антигљивично и антимикробно је одличан избор против перути. Предност овог етеричног уља јесте сто делује и противупално и смирује свраб козе темена. У комбинацији са маслиновим уљем спасава теме од сувоће.

На почетку крените са мањим дозама етеричног уља чајевца (1:1), а после на једну кашику кокосовог уља можете ставити и до 3 капи чајевца. Такође на почетку задржите краће на темену ову мешавину, а после повећајте време и у трајању до 2 сата.

Прочитајте још: Радост у дому Лидије Вукићевић: Њен наследник поделио важну вест (ФОТО)

Увек добро умасирајте кад наносите како би покренули микроциркулацију власишта. Тиме це доци до боље исхране корена и дејства састојака.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas