Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Зашто би требало да ставите КАШИКУ ШЕЋЕРА У ШАМПОН: Користан трик са ЧЕТИРИ ФЕНОМЕНАЛНА ЕФЕКТА

Коса ће вам заблистати уз помоћ овог трика

1663581193_pexels-rodnae-productions-7755473.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Свака девојка тежи да има што бујнију, сјајнију и здравију косу, па због тога посеже за бројним пррепаратима. Међутим, и поједине намирнице у кухињи могу бити одлична замена.

Италијанска дерматолошкиња, Франческа Фуско саветује да испробате трик са шећером. Све што треба да урадите јесте да убаците кашику ове намирнице у шампон.

Постоји више разлога због чега би то требало да урадите. Наиме, шећер у препарату за прање косе омогућава да одрадите истовремено и пилинг главе јер ћете тако постићи два ефекта - уклонићете мртве ћелије и омогућити да и други производи, попут маске или регенератора, боље делују.

Прочитајте још: Немојте бацати кору од банане: Можете је искористити за ПЕДИКИР, резултатом ћете бити одушевљени

Поред тога, шећер може помоћи у ублажавању проблема перути, свраба и иритације. Здраво теме ће омогућити бржи раст косе и здравих власи.

Добра ствар је што вам теме неће остати улепљено, будући да се шећер лако отапа у контакту са водом.

Али, треба да будете опрезни: препоручује се да не користите шећер помешан са шампоном при сваком прању, како пречеста употреба не би оштетила теме главе.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas